AGT Kargo ile alınan ürün geç geliyor

K4D1OGLU

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet. Oncellikle sizi uyarmaliyim ki AGT Kargo uzerinden bise almayin cunku Amazon'dan aldigim bir urunu hizli gelmesi icin ekstra vermeme ragmen 3. gun hala gelmeyen kargom 4.gun doldugunda normal kargo fiyatina gelecek yani param çöp olacak Amazon'un boyle saçma ve kalitesiz sirket ile calismasi gercekten utanc verici.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230814-184853_Amazon Shopping.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 40

Zaten çok saçma bir firma benim kredi kartım onunla gelmişti bir daha da işim olmadı zaten o firma ile.

AGT şuana kadar karşılaştığım en rezil ve beceriksiz firma. Amazon üzerinden 5-6 defa aynı gün teslim ürün satın aldım. Bir kere bile aynı gün getirmedi. Bırak aynı günü 4 gün geç geldiğini hatırlıyorum. Bu AGT'nin beceriksizliği değil Amazon'un AGT'nin aynı gün teslim edemediğini bile bile oraya aynı gün teslim yazmasıdır. AGT hakkında çok fazla şikayet olmasına rağmen hala devam.

Alttaki arkadaş söyledikten sonra aklıma geldi düzenliyorum. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçip mağdur edildiğinizi ve buna karşılık Amazon bakiyesi alıp alamayacağınızı sorun. 2 gün önce AGT'den dolayı 50 TL bakiye verdiler.

Durumu amazona bildir. Böyle durum yaşadığımda her seferinde benim prime üyeliğimi ücretsiz 1 ay uzattılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…