AGT Kargo Rezilliği

Amazon'dan Prime haftası vesilesiyle bolca ürün sipariş ettim. Bunlardan 3'ü AGT Kargo'ya verildi. 1'i sorunsuz geldi. 2'si 2 gün önce kargoya verildi. Bugün teslim edilecekti. Tüm gün evdeydim fakat AGT Kargo eve geldik ve yoktunuz gibisinden bir mesaj düşmüş Amazon'a. Bir önceki AGT Kargo ile gelen siparişim sorunsuz geldi. Geleli 2-3 gün olmuştur. Amazon MH'lerini yarın arayacağım.
Verdiğim bir siparişte sözde 21:51'de gelinmiş, bulunamamış.
Eki Görüntüle 1463990
Bu da diğer ürün.
Eki Görüntüle 1463991
Son attığım üründe de sözde 22:33'de gelinmiş. Yemişim yalanınızı.
Eki Görüntüle 1463992
Amazon'un öncelik olarak Kolay Gelsin'e kargoladığını biliyorum. Yedek olarak AGT'ye veriyorlar fakat gerçekten rezil bir firma. AGT'den ne zaman kargom gelse hiçbir zaman vaat ettikleri zaman gelmiyor. Aranızda benzer durum yaşayan illa olmuştur. Amazon neden AGT gibi rezil bir firmayla çalışıyor anlamıyorum. Kolay Gelsin firması gerçekten işini hakkıyla yapıyor, yiğidi öldür hakkını yeme. Yarın getireceğiz diye not düşmüşler. Bakalım.
Aynen öyle ben de tam olarak 13 ürün sipariş ettim 12 ürün tahmini teslimat tarihini geçti,Agt ise sipariş düşmesin diye teslimat denendi diyor rezalet gerçekten.

Aynı sorunu Papara Black Card için yaşıyorum aramadığım yer kalmadı kartım 2 aydır kuryede ve getirmiyor getirdiğinde ağzını burnunu kıracağım yeter da 2 ay nedir

Amazon'dan Prime haftası vesilesiyle bolca ürün sipariş ettim. Bunlardan 3'ü AGT Kargo'ya verildi. 1'i sorunsuz geldi. 2'si 2 gün önce kargoya verildi. Bugün teslim edilecekti. Tüm gün evdeydim fakat AGT Kargo eve geldik ve yoktunuz gibisinden bir mesaj düşmüş Amazon'a. Bir önceki AGT Kargo ile gelen siparişim sorunsuz geldi. Geleli 2-3 gün olmuştur. Amazon MH'lerini yarın arayacağım.
Verdiğim bir siparişte sözde 21:51'de gelinmiş, bulunamamış.
Eki Görüntüle 1463990
Bu da diğer ürün.
Eki Görüntüle 1463991
Son attığım üründe de sözde 22:33'de gelinmiş. Yemişim yalanınızı.
Eki Görüntüle 1463992
Amazon'un öncelik olarak Kolay Gelsin'e kargoladığını biliyorum. Yedek olarak AGT'ye veriyorlar fakat gerçekten rezil bir firma. AGT'den ne zaman kargom gelse hiçbir zaman vaat ettikleri zaman gelmiyor. Aranızda benzer durum yaşayan illa olmuştur. Amazon neden AGT gibi rezil bir firmayla çalışıyor anlamıyorum. Kolay Gelsin firması gerçekten işini hakkıyla yapıyor, yiğidi öldür hakkını yeme. Yarın getireceğiz diye not düşmüşler. Bakalım.
Papara'da AGT kurye kullanıyor hocam. 1 ay boyunca kartım gelmedi. Ulaşabileceğim her yere yazdım ama dönüş olmadı. En son ŞikayetVar'a yazdım ve diğer gün gelmişti. Böyle rezil bir firma ile neden çalışıyorlar bende anlamış değilim.

AGT ile ben de sorun yaşadım. Sıkıntısız geliyor ancak yaşadığım muhit çok basit olmasına rağmen her kargo getirişte "adres neresiydi?" diye arıyorlar. Diğer kargo şirketlerine de aynı adres gidiyor ancak onlar eliyle koymuş gibi buluyorlar garip.

2 aydır şikayet etmeme rağmen geri dönüş yapmayan bir firma. Teslim etmediği Papara kartımı teslim edildi olarak gösteren iş çalışanları da cabası.

AGT Kargo ile tek ben iyiyim sanırım. İlk paparamı sipariş ederken 3 günde geldi başvurudan sonra. Eski kartı kaybettim yenisini yaklaşık 2 hafta önce sipariş etmiştim oda ilk gün başvurdum 2. gün basıldı 3. gün AGT Kargo ile evime geldi.

Amozon üzerinden sipariş ettiğim, süpürge bana *bozuk* olarak gelmişti. Herhangi bir iade yapılmadı veya geri dönüş sağlanmadı. Gidip kendim yaptırdım. Rezillik!,

Aynı sorunu Papara Black Card için yaşıyorum aramadığım yer kalmadı kartım 2 aydır kuryede ve getirmiyor getirdiğinde ağzını burnunu kıracağım yeter da 2 ay nedir
Ben 1 ay uğraştım getirmediler sonra gittim almaya, adam arkadan bayağı bir (adamlar kartları koleksiyon yapmışlar sanki cidden çok fazla vardı) Papara Card çıkardı ve benimkini aramaya başladı. Her neyse yıllar sonra bulmayı başardı ve ben kağıdı doldururken adresin yanlış olduğunu söyledi (halbuki doğru adres verilmişti, o lanet sisteme baksaydı görürdü) sonra bende çok berbat bir firmasınız falan derken hiç uğraşamam şimdi seninle deyip çıktım. Kısaca rezil bir firma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı