AGT Kargo Rezilliği

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Amazon'dan Prime haftası vesilesiyle bolca ürün sipariş ettim. Bunlardan 3'ü AGT Kargo'ya verildi. 1'i sorunsuz geldi. 2'si 2 gün önce kargoya verildi. Bugün teslim edilecekti. Tüm gün evdeydim fakat AGT Kargo eve geldik ve yoktunuz gibisinden bir mesaj düşmüş Amazon'a. Bir önceki AGT Kargo ile gelen siparişim sorunsuz geldi. Geleli 2-3 gün olmuştur. Amazon MH'lerini yarın arayacağım.
Verdiğim bir siparişte sözde 21:51'de gelinmiş, bulunamamış.
1658780880088.png

Bu da diğer ürün.
1658780930437.png

Son attığım üründe de sözde 22:33'de gelinmiş. Yemişim yalanınızı.
1658780980608.png

Amazon'un öncelik olarak Kolay Gelsin'e kargoladığını biliyorum. Yedek olarak AGT'ye veriyorlar fakat gerçekten rezil bir firma. AGT'den ne zaman kargom gelse hiçbir zaman vaat ettikleri zaman gelmiyor. Aranızda benzer durum yaşayan illa olmuştur. Amazon neden AGT gibi rezil bir firmayla çalışıyor anlamıyorum. Kolay Gelsin firması gerçekten işini hakkıyla yapıyor, yiğidi öldür hakkını yeme. Yarın getireceğiz diye not düşmüşler. Bakalım.

bir sorundan dolayı bu kadar gömmeyin bence.
Sadece bir sorun değil. Bu firma ile sorun yaşayan çokça insan var. Bundan önce çoğu kez bu firma ile sorun yaşadım. Birisinde MH'lerinde bayan bu firmadan sürekli şikayet alıyoruz zaten demişti.

Açıkçası ben çok fazla Amazon'dan alışveriş yapan birisiyim ve tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki bu kargo firması ile defalarca sorun yaşadım. Amazon bana kolay gelsin ile gönderim yapınca her şey o kadar rahat oluyor ki sıfır sorun ama ne zaman agt olsa hep bir problem ve arkadaşın yaşadığı problemin aynısını bende defalarca yaşadım.

AGT ile hiç sorun yaşamadım (10’dan fazla alışverişim oldu) bir sorundan dolayı bu kadar gömmeyin bence.
2 aydır şikayet etmeme rağmen geri dönüş yapmayan bir firma. Teslim etmediği papara kartımı teslim edildi olarak gösteren iş çalışanları da cabası.

Amazon'dan Prime haftası vesilesiyle bolca ürün sipariş ettim. Bunlardan 3'ü AGT Kargo'ya verildi. 1'i sorunsuz geldi. 2'si 2 gün önce kargoya verildi. Bugün teslim edilecekti. Tüm gün evdeydim fakat AGT Kargo eve geldik ve yoktunuz gibisinden bir mesaj düşmüş Amazon'a. Bir önceki AGT Kargo ile gelen siparişim sorunsuz geldi. Geleli 2-3 gün olmuştur. Amazon Mh'lerini yarın arayacağım.
Verdiğim bir siparişte sözde 21:51'de gelinmiş, bulunamamış.
Eki Görüntüle 1463990
Bu da diğer ürün.
Eki Görüntüle 1463991
Son attığım üründe de sözde 22:33'te gelinmiş. Yemişim yalanınızı.
Eki Görüntüle 1463992
Amazon'un öncelik olarak kolay Gelsin'e kargoladığını biliyorum. Yedek olarak Agt'ye veriyorlar fakat gerçekten rezil bir firma. Agt'den ne zaman kargom gelse hiçbir zaman vadettikleri zaman gelmiyor. Aranızda benzer durum yaşayan illa olmuştur. Amazon neden agt gibi rezil bir firmayla çalışıyor anlamıyorum. Kolay gelsin firması gerçekten işini hakkıyla yapıyor, yiğidi öldür hakkını yeme. Yarın getireceğiz diye not düşmüşler. Bakalım.

Hocam sizin sorunuza can kurban bana getiren arkadaş küfür bile etti konum daha onaylanmadı onaylanınca buraya atarım herkes ne kadar rezil olduğunu görür.

Keşke kargo firmasını seçme bölümü olsa, her ne kadar İncehesap'ı sevmesem de bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum. Seçme imkanı verdiği kargoların kalitesi tartışılır, uygulama güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı