AGT Kargo Rezilliği

Bu yaşadığın şehir ile doğrudan alakalı. Buradada mesela AGT çok iyi.
Bu her kargo firmasında böyledir fakat AGT'de sorun yaşayan kişi sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Diğer kargo firmalarında da sorun yaşadım. AGT ile uğraştığım kadar diğer firmalar ile uğraşmadım. Konum önemli bir faktör dediğin gibi.

Haklısınız. Benim de bir kargom var, saat 22.00'ı geçtikten sonra aradım, bu saatten sonra gelmez dediler. Ben de adresten ayrıldım. Sonra da kurye adrese gitmiş. Bu kadar sorumsuzluk ve saçma iş olur mu yahu?

Bu her kargo firmasında böyledir fakat AGT'de sorun yaşayan kişi sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Diğer kargo firmalarında da sorun yaşadım. AGT ile uğraştığım kadar diğer firmalar ile uğraşmadım. Konum önemli bir faktör dediğin gibi.
Papara'ya şikayet ettikten sonra adam beni aramıştı. Herhalde çok fena azarladılar ki zaten azarlamakta haklılar. Parasını veriyoruz sonuçta, babasının hayrına çalışmıyor.

Papara'ya şikayet ettikten sonra adam beni aramıştı. Herhalde çok fena azarladılar ki zaten azarlamakta haklılar. Parasını veriyoruz sonuçta, babasının hayrına çalışmıyor.
En azından Amazon gibi bir firma olunca kafa rahat oluyor. Gerçekten ilgililer. Amazon ile sert politikalar imzalayınca ve MH'lerini arayınca hemen dizginlenip getiriyorlar ürünü. Yüksek ihtimal yarın öyle olacak.
AGT ile geç gelmesi arada iyi oluyor, kupon veriyor Amazon. 😛

AGT Kargo şimdiye kadar gördüğüm en kötü kargo firması oldu.

AGT Kargo şimdiye kadar gördüğüm en kötü kargo firması oldu.
Hemde açık ara. Elime çok fazla kargo firması ile kargo ulaştı. Ama AGT Kargo kadar rezil ve bir o kadar yalancı bir firma görmedim. Çevremden birinin kargosunu kayıp bile ettiler. MH'lerinin ilgisizliği ve bağlanamama sıkıntısı mı dersin ürün elime ulaşsın diye kırk takla atmam mı. Şuana kadar en memnun kaldığım firma Kolay Gelsin. Yurtiçide fena değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı