AGT Kurye rezilliği

Merhaba Amazon'dan 19/07/2022 ve 21/07/2022 tarihinde sipariş verdiğim toplam 18 adet ürün vardı. Şehir dışında bulunduğum için bu ürünleri AGT Kurye'nin müşteri hizmetlerini arayarak durumu belirttim ve 25/07/2022 tarihinde gelen kargocu arkadaşa yardımcı olmak maksadıyla aşağıya yanına indim. Kargocu arkadaş kutuları site bloğunun dış kapısının önüne bıraktıktan sonra ürünleri yukarı çıkarmaya üşendiği için ve sitenin otomatik kapısının açık olmasını fırsat bularak arka kapısı açık bir şekilde kelimenin tam anlamıyla kaçtı ve kendisini aradığımızda ise bize "ben sizin o kadar kargonuzla mı uğraşacağım ne haliniz varsa görün" dedi.
Şikayetçi olacağımızı söylediğimizde ise bize "istediğiniz yere şikayet edin" dedi ve bundan daha ağır laflarda söyledi bu lafları söylediği kişi Annem. Annemin suratına telefonu kapattıktan sonra Babam aradı ve onunla küfürleşti biz bu arkadaşı nereye şikayet edebiliriz? Herhangi bir dava hakkımız var mıdır? Kişi en az 50 yaşında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Amazon'dan 19/07/2022 ve 21/07/2022 tarihinde sipariş verdiğim toplam 18 adet ürün vardı. Şehir dışında bulunduğum için bu ürünleri AGT Kurye'nin müşteri hizmetlerini arayarak durumu belirttim ve 25/07/2022 tarihinde gelen kargocu arkadaşa yardımcı olmak maksadıyla aşağıya yanına indim. Kargocu arkadaş kutuları site bloğunun dış kapısının önüne bıraktıktan sonra ürünleri yukarı çıkarmaya üşendiği için ve sitenin otomatik kapısının açık olmasını fırsat bularak arka kapısı açık bir şekilde kelimenin tam anlamıyla kaçtı ve kendisini aradığımızda ise bize "ben sizin o kadar kargonuzla mı uğraşacağım ne haliniz varsa görün" dedi.
Şikayetçi olacağımızı söylediğimizde ise bize "istediğiniz yere şikayet edin" dedi ve bundan daha ağır laflarda söyledi bu lafları söylediği kişi Annem. Annemin suratına telefonu kapattıktan sonra Babam aradı ve onunla küfürleşti biz bu arkadaşı nereye şikayet edebiliriz? Herhangi bir dava hakkımız var mıdır? Kişi en az 50 yaşında.
Hocam bence şikayet edin. Yaşına bakmayın eğer adam bu kargocu mesleği yapacaksa bence o kargolarıda yukarı çıkarmalı, çünkü görevi.

Hocam en basit AGT kargonun kendisine şikayet edin ama AGT Kargo da bu arkadaş kadar umursamaz oradan çok bir şey çıkmaz. Yerinizde olsam Tüketici Hakları mahkemesine başvururdum. Kargoyu yukarı çıkartmaması görev ihmali sonuçta. Hatta kargonuzu başıboş bırakıp kaçması daha büyük bir şikayet nedeni.

Bu kargo firmasıyla nasıl çalışır Amazon anlamış değilim. Geçen sene benim siparişimde evinize geldiğimize ve sizi bulamadığımıza dair kanıt bölümüne aşağıdaki fotoğrafı koymuşlardı. Kuryeyi aradığımızda ise kaza yaptım tarzı şeyler söyledi. 1 haftanın ardından teslim etti şükür ama çok kötü bir deneyimdi. Bahsi geçen fotoğraf:

Dosya Ekleri

• 834E4FF9-9209-4ED7-A21E-BF0CA2CE789A.png
    834E4FF9-9209-4ED7-A21E-BF0CA2CE789A.png
    621,8 KB · Görüntüleme: 75
Küfür var ama telefonda var ve aradığı telefon sanırım kendi numarası (212) benzeri bir numara değil bildiğimiz normal (551) gibi başlıyor.
Kendi numarası ile aradıysa sizin için çok iyi. Kişisel veri ihlaline giren bir durum bu. Sırf buradan bile tutuşturursunuz firmayı cezası ağır. Şikayetçi olurken küfür kısmından bahsetmeyin şahsi telefonu ile aradı diye söyleyin. Arkadaşım küfürleştim diye ifade verince savcı burda ona ağır ceza çıkar ama sanada ceza çıkar hakaretten dolayı dedi vazgeçti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı