AGT Kurye rezilliği

Yasal yollara başvurmak en mantıklısı. Amazon ilgilenir diye tahmin ediyorum. AGT'ye Amazon tarafından bildirilirse ciddi işlem yapılır diye düşünüyorum. Ne de olsa devasa bir şirket.

Bu kargo firmasıyla nasıl çalışır Amazon anlamış değilim. Geçen sene benim siparişimde evinize geldiğimize ve sizi bulamadığımıza dair kanıt bölümüne aşağıdaki fotoğrafı koymuşlardı. Kuryeyi aradığımızda ise kaza yaptım tarzı şeyler söyledi. 1 haftanın ardından teslim etti şükür ama çok kötü bir deneyimdi. Bahsi geçen fotoğraf:
Korkunç. AGT ile 2021 yılında çok kötü deneyimlerim oldu. 2022 itibariyle şuanlık bir sorun yok. Ama Kolay Gelsin varken neden hala AGT ile çalıştıklarını anlamıyorum Amazon'un.

Kendi numarası ile aradıysa sizin için çok iyi. Kişisel veri ihlaline giren bir durum bu. Sırf buradan bile tutuşturursunuz firmayı cezası ağır. Şikayetçi olurken küfür kısmından bahsetmeyin şahsi telefonu ile aradı diye söyleyin. Arkadaşım küfürleştim diye ifade verince savcı burda ona ağır ceza çıkar ama sanada ceza çıkar hakaretten dolayı dedi vazgeçti.
Memur bey bu mesaj.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı