AGT kurye "ziyaret edildi, yarın tekrar gidilecek" diyor

ChangeDD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Papara kart sipariş vermiştim. Kurye gelmiş fakat ben evde olmadığım için alamadım. Tekrar gidilecek yazıyordu ertesi gün dağıtımda yazıyordu ve tüm gün bekledim gelmedi. Cumartesi günüde bekledim gelmedi ve akşam Ziyaret edildi tekrar gidilecek" yazdılar yine. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Şikayetvar'a yazın. Kuryeyi defalarca arayın, sonuçta görevini yapmıyor ve getirmesi gerek. Müşteri hizmetlerini arayın, her bir taraftan ulaşmaya çalışın. En sonunda bıkıp size getirecekler, bizzat yaşandı. "Ziyaret edilecek" genelde Amazon Prime siparişleri için, Papara'da işe yaramayan bir şey.

Şikayetvar'a yazın. Kuryeyi defalarca arayın, sonuçta görevini yapmıyor ve getirmesi gerek. Müşteri hizmetlerini arayın, her bir taraftan ulaşmaya çalışın. En sonunda bıkıp size getirecekler, bizzat yaşandı. "Ziyaret edilecek" genelde Amazon Prime siparişleri için, Papara'da işe yaramayan bir şey.
yaptım acil teslimat kaydı oluşturdular fakat kimse gelmedi ve şimdide "Gönderi Kabülü Yapıldı" olarak gözüküyor canlı desteğe yazdım dağımtımda diyorlar

yaptım acil teslimat kaydı oluşturdular fakat kimse gelmedi ve şimdide "Gönderi Kabülü Yapıldı" olarak gözüküyor canlı desteğe yazdım dağımtımda diyorlar
Keyiflerine kalmış hocam. Umarım bir daha işiniz onlara düşmez, Papara kart konusunda gerçekten çok baştan savma iş yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı