Agt teslim edildi yazmasına rağmen kargo gelmedi

Anladım hocam ama nereye göndereceğimki üstünde gelen garanti belgesinde yazan yere göndereceğim sanırım çünkü Amazon almıyor.
Once durumu Amazon'u telefonla arayip bildirin. Onlar size yardimci olurlar. Garanti belgesinde yazan yer pek isinize yaramayabilir cihazi tamir ederler sanirim. Siz direkt para iadesi istiyorsaniz Amazon'a danismaniz daha iyi olur.
 
Anladım hocam ama nereye göndereceğimki üstünde gelen garanti belgesinde yazan yere göndereceğim sanırım çünkü Amazon almıyor.
Amazon mecbur alması gerekiyor. Ürünü sizden kargo yoluyla aldıktan sonra teyit amaçlı garanti belgesinde yazan servise gönderip kontrol ettirip oradan teyit aldıklarındada sizin aidenizi gerçekleştirmeleri gerekiyor bildiğim kadarıyla.
 
Agt kadar kötü firma yok sanırsam Amazon'dan Corsair cv 550 PSU aldım 1 günde dağıtıma çıktı 10 gün boyunca dağıtımda kaldı kargo firmasını arıyorum hep ezbere konuşuyorlardı Amazon'u aradım iade edeceğim dedim onlarda bana bir numara verdiler aradım 1 saate getirdiler.

2. alışverişim Papara'dan kart aldım kasım'ın 15. günü kargoya verildi daha elime ulaşmadı aradım gene aynı şeyleri söylediler bende Papara'ya mail attım bekliyorum.
Bu arada bende de teslim edildi mesajı geldi.
 
Arkadaşlar ürünü iade edecegim kod falan verdiler gondereceğim ben bu seçimimi değiştirip değişim desem kabul ederler mi?
 

Geri
Yukarı