Agt "ziyaret edildi yarın tekrar gidilecek"

Kullanıcı a

Hectopat
Daha fazla  
Agt Papara Black Card'ımı getirecekti. Son teslim tarihi 17 Ekim pazartesi fakat 15 Ekim(bugün) cumartesi.

"Ziyaret edildi tekrar gidilecek" diye akşam girmişler(not: Bütün gün evdeydim gelen olmadı.).sonraki gün tekrar gidilecek yazıyor fakat yarın 16 Ekim pazar, pazar günü getirirler mi?

Bir sonraki günden kasıtları iş günüdür. Pazartesi gelir.

Ürünü yetiştirmeyi beceremedikleri zaman hep aynı mesajı atıyorlar hocam. Bana da defalarca kez aynı mesajı attılar ve defalarca kez uyarmama rağmen hala devam ediyor. Yapacak bir şey yok rezil bir firma umarım kimse denk gelmez.

Aynı durumu 2 gündür yaşıyorum. Amazonda aptallık bu firmayla çalışarak kalitesini düşürüyor. Kargo geç gelebilir fakat adrese hiç uğramadığı halde adreste yoktunuz mesajı atmaları sinir bozucu.

Türkiye’de kaliteli kargo firması mı var ki ?

Bugün de böyle olmuş ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım. Geri mi götürecekler kargoyu (Papara Card)?gelen giden de olmadı bugün son gündü kargoya göre gelir diye aramadım gelmediler. Kargoya göre son gün bugün Papara'ya göre 21 Ekim. Sizce bekliyim mi yoksa yarın arayayım mı?

@Xantern bu konu hakkında da bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…