Ağustos'tan Aralık ayına kadar TYT biter mi?

MRBEK

Femtopat
Daha fazla  
Dershane yarın başlıyor dershaneden önce biyoloji baktım. Vitaminlere kadar bir de kimya baktım periyodik sisteme kadar. Matematikten 5 10 net falan yapıyorum. Sizce aralığa kadar veya aralığın sonuna kadar biter mi TYT bide geometrim sıfır maks bildiğim şeyler işte özel üçgenler 345 fln sizce bitermi

Hocam çok fazla bir süre değil mi? Hadi matematik 3 ayda bitsin. Matematiğe bakarken diğer derslere de baksan hepsi biter. Ekim sonu gibi bitişi verirsin. AYT geçeceksen ona göre de planını yaparsın.

Konular rahatlıkla biter ancak netler konuların bittiği kadar hızlı artmaz. Aksine düşedebilir, TYT çok nazlı bir alan. Ekmeğini çalışmasından hemen sonra yiyen de var, Mart-Nisan-Mayıs aylarında alan da var. Siz konuları adamakıllı çalışın kaynaklardan bitirin, net arttırma kısmı kolay.

Kısacası sorunuzun cevabı rahatlıkla biter.

Hocam çok fazla bir süre değil mi? Hadi matematik 3 ayda bitsin. Matematiğe bakarken diğer derslere de baksan hepsi biter. Ekim sonu gibi bitişi verirsin. AYT geçeceksen ona göre de planını yaparsın.
hocam dershaneye göre gitcem çünkü youtube tarzı yerlerden pek anlayamıyorum o yüzden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı