Arkadaşlar şu an almayacağım ileride almayı düşünüyorum o zamana kadar o bütçeye çıkabilirim muhtemelen o yüzden sormak istedim. Normalde LS2 Rapid2 siyah düşünüyordum ama AGV'nin k1s i de çok hoşuma gitti, sizce hangsini almalıyım? Motor 125CC.
AGV K1S kullanıyorum çok memnunum, görüntüsü olsun hissettiğiniz kalite olsun çok güzel. Yalnız orijinal vizör çok pahalı, çakmasını aldım tam oturmuyor ama sorun yaratmıyor. LS2 dedikleri gibi yoğurt kovası.
Yine termoplastik. Önceki kaskım shark s600 ve k1s. Termoplastik kask motorun üzerinden düştü kabuğu deforme oldu. Onu görür görmez gittim scorpion air 2 exo carbon aldım. Ls2nin de karbon modelleri alınabilir. Yoğurt kovası değildir. Bütün termoplastik kasklardan daha iyi korur.
Yine termoplastik. Önceki kaskım shark s600 ve k1s. Termoplastik kask motorun üzerinden düştü kabuğu deforme oldu. Onu görür görmez gittim scorpion air 2 exo carbon aldım. Ls2nin de karbon modelleri alınabilir. Yoğurt kovası değildir. Bütün termoplastik kasklardan daha iyi korur.
Zaten tüm modeller için demedik, arkadaş Rapid 2'yi sormuş ona demiştik. Ayrıca herkesin bir eşyaya 6000TL ekleme şansı yok maalesef. Kaskınız hayırlı olsun.