Zenga Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #11 Pluxy01 dedi: Aç belli olmaz bulursun belki. 1 yıl nedir ya ara ara krize girip 1-2 saat arıyorsundur herhalde . Genişletmek için tıkla... 1 haftada bir çok rahat 2-3 saat arıyorum,hiç şaşmaz. Kürtçe bir şarkının melodisi aynı olan Türkçe bir eser. İşim çok zor
Pluxy01 dedi: Aç belli olmaz bulursun belki. 1 yıl nedir ya ara ara krize girip 1-2 saat arıyorsundur herhalde . Genişletmek için tıkla... 1 haftada bir çok rahat 2-3 saat arıyorum,hiç şaşmaz. Kürtçe bir şarkının melodisi aynı olan Türkçe bir eser. İşim çok zor
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #12 Zenga dedi: 1 haftada bir çok rahat 2-3 saat arıyorum,hiç şaşmaz. Kürtçe bir şarkının melodisi aynı olan Türkçe bir eser. İşim çok zor Genişletmek için tıkla... Cidden zormuş , umarım bulabilirsin.
Zenga dedi: 1 haftada bir çok rahat 2-3 saat arıyorum,hiç şaşmaz. Kürtçe bir şarkının melodisi aynı olan Türkçe bir eser. İşim çok zor Genişletmek için tıkla... Cidden zormuş , umarım bulabilirsin.