Helal olsun en azından tepkinizi koyuyorsunuz.Eki Görüntüle 1631689
Mesaj silinmiş ama çok geç. Ekran görüntüsüyle gerekli yere başvurdum bile. Süreçte başarılar.
Helal olsun en azından tepkinizi koyuyorsunuz.Eki Görüntüle 1631689
Mesaj silinmiş ama çok geç. Ekran görüntüsüyle gerekli yere başvurdum bile. Süreçte başarılar.
Bu kadar kıt bir beyin ile Kanada'ya nasıl kabul edildin bilmiyorum, büyük bir ihtimal ile ailen Kanada hükümetine "abeeeğ bizi turksler öldürüyor dövüyir" diye ağladılar veya kaçak girdiniz yoksa Kanada'ya başka şekilde giremezdiniz.
Teşekkür ederim. Arkadaşın yazdığı şey anayasal bir suç "TCK 220/7".Helal olsun en azından tepkinizi koyuyorsunuz.
Kanada'da yaşıyor. Bu kafayla nasıl gitmiş bilmiyorum ama şikayet etsek de boşuna. Bir yerden belasını bulur.Eki Görüntüle 1631689
Şimdi yazar: 'Ben Kanada'dayım, problem yaratmaz' diyeEki Görüntüle 1631689
Eki Görüntüle 1631689
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.