Şu kürtlerden oy koparacaz diye vatandaşınızdan oy kaybediyorsunuz. Gerçekten oy kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Gerek yok ben kanadadayım zaten istersen ben senin bilet paranı ödeyebilirim git Fransaya kürt düşmanlığı yap gör bakalım olacaklarıEvet, Fransa şu sıralar sizlere bayağı kucak açmış durumda. Gideceğim dersen biletin benden.
Orada bile Türk (belki de Kürttür?) olduğunuzu belli etmişsiniz, musluğun üstünde fotoğraf çekilmek ne yaGerek yok ben kanadadayım zaten istersen ben senin bilet paranı ödeyebilirim git Fransaya kürt düşmanlığı yap gör bakalım olacakları
Bir sorum var. Sizce Kürtçe eğitim almış bir vatandaş Marmara Bölgesi'nde mimarlık yapabilir mi? Tamamen yabancı kalmaz mı? Insanların kendi dilinde eğitim almasına bir sözüm yok, ki bu şu an da mümkün bir şey. Problem olan bunun altyapısının olmaması. Sözde azınlık dostu olan partiler bu altyapının altından kalkabiliyorlar mı?Bu ''tercihe bağlı olan'' sistemin nasıl işleyeceği henüz tam olarak net değil diye biliyorum. 12 yıl boyunca okullarda İngilizce bile öğrenilmeyen bir ülkede Kürtçe ve Ermenice'nin yaygınlaşması ve kaynaştırılması zor. Zaten şu anda ülkede asıl konuşulması gereken konularda bu konular değil.
Sanırım kapsam isteyen kişilerin ana dilde kurs almasını kapsayacak. İlginç bir şekilde her isteyen insan şu anda kurs açısından konuşulduğunda kendi ana dilinde istediği kursu bile alamıyor. Örneğin Ermeniler.
Kendi ana dilini düzgün kullanamayan bir millete farklı bir dil getirmek ne kadar mantıklı? Hemde bu dil tüm Dünya'da kullanabileceğin bir dil değil,İngilizce ders sayısını yükseltelim deseler eyvallah daha iyi olur.Kürtçe ne alaka![]()
Fransa'da kürt düşmanlığı yapan yok zaten pekek ekmek sempatizanı yapılanı direkt kürtler dövüyor diyeceğimde Fransanın yarısı pekek ekmek'li doluGerek yok ben kanadadayım zaten istersen ben senin bilet paranı ödeyebilirim git Fransaya kürt düşmanlığı yap gör bakalım olacakları
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.