shocktroop
Hectopat
Bu konu iyi oldu ya. Bir daha sonsuz seviye ifade özgürlüğü savunani olursa bu konuyu atarım.
Siz türkler vatanınızı satmıyor musunuz yurt dışına gitmek için türlükten vazgeçmiyor musunuz? Hahaha bayağı komiksiniz ben her sene ırağa gidiyorum zaten ama siz yaşadığınız ülkeden kaçmak için 5 takla atıyorsunuz.
Vizen çıksa Amerika'ya gidersin 5 dakika da konuşma böyle dostum.
Ben onlar hakkında bir şey dedim mi? Sen ırağa gidiyormuşsun da ırağın konuyla alakası ne? Kürt bir insanın milliyeti Türk olabilir. Bunu anlamıyorsunuz. Herhangi bir sorun yokken krdstan diye ağlıyorsunuz sonra krdstana karşı çıkılınca "ırkçı,f.şistsiniz" diye laf ediyorsunuz.Siz türkler vatanınızı satmıyor musunuz yurt dışına gitmek için türlükten vazgeçmiyor musunuz? Hahaha bayağı komiksiniz ben her sene ırağa gidiyorum zaten ama siz yaşadığınız ülkeden kaçmak için 5 takla atıyorsunuz.
Vatan sevgisiyle vatana bağlılığı aynı sanma dostumVizen çıksa Amerika'ya gidersin 5 dakika da konuşma böyle dostum.
Tabi efendim.Siz her yerde Kürt düşmanlığı yapıyorsunuz.
Hocam bir mermi veya bir bomba benim için atın.Akrabalarım var Amerika'da,üniversite için çok rahat gidebilirim Amerika'ya ancak benim hedefim MSÜ'ye girmek. Herkesi kendin gibi zannetme.
Bak, ödüyorum şuanSiz her yerde Kürt düşmanlığı yapıyorsunuz.
Kürdistan diye bir ülke var demedim bölgesel yönetim olduğunu söyledim ama yakında Türkiyenin doğusunda ülke kuracağımız zaman bakalım böyle konuşabiliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.