Ahmet Davutoğlu: Anadilde eğitim getireceğiz. Türkler de Kürtçe öğrenmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu iyi oldu ya. Bir daha sonsuz seviye ifade özgürlüğü savunani olursa bu konuyu atarım.

Siz türkler vatanınızı satmıyor musunuz yurt dışına gitmek için türlükten vazgeçmiyor musunuz? Hahaha bayağı komiksiniz ben her sene ırağa gidiyorum zaten ama siz yaşadığınız ülkeden kaçmak için 5 takla atıyorsunuz.

Bu kadar kıt bir beyin ile Kanada'ya nasıl kabul edildin bilmiyorum, büyük bir ihtimal ile ailen Kanada hükümetine "abeeeğ bizi turksler öldürüyor dövüyir" diye ağladılar veya kaçak girdiniz yoksa Kanada'ya başka şekilde giremezdiniz.

Siz türkler vatanınızı satmıyor musunuz yurt dışına gitmek için türlükten vazgeçmiyor musunuz? Hahaha bayağı komiksiniz ben her sene ırağa gidiyorum zaten ama siz yaşadığınız ülkeden kaçmak için 5 takla atıyorsunuz.
Ben onlar hakkında bir şey dedim mi? Sen ırağa gidiyormuşsun da ırağın konuyla alakası ne? Kürt bir insanın milliyeti Türk olabilir. Bunu anlamıyorsunuz. Herhangi bir sorun yokken krdstan diye ağlıyorsunuz sonra krdstana karşı çıkılınca "ırkçı,f.şistsiniz" diye laf ediyorsunuz.

Şuan burada kü*distan propagandası yapanlar akşama kadar evinizde bunun hakkında hayaller kuruyor olabilirsiniz ama gelip bu boş hayallerinizi buraya yazmak zorunda değilsiniz. Kü*rdistan propagandasına karşı çıkmak faşistlik ise ben en büyük faşistim. Kü*distan propagandasına karşı çıkmak ırkçılıksa ben en büyük ırkçıyım.

Siz her yerde Kürt düşmanlığı yapıyorsunuz.
Bak, ödüyorum şuan😜
Senin için biraz üzücü olacak ama inadına yüksek sesle okuyabilirsiniz, sayfanın altlarına doğru...

Kürdistan diye bir ülke var demedim bölgesel yönetim olduğunu söyledim ama yakında Türkiyenin doğusunda ülke kuracağımız zaman bakalım böyle konuşabiliyor musunuz?
1673625654117.png

Mesaj silinmiş ama çok geç. Ekran görüntüsüyle gerekli yere başvurdum bile. Süreçte başarılar.

Her seçim zamanı oyuncak gibi açıp kapatıyorlar şu konuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı