Ahmet Ercan: Olası Marmara depremini 2045'ten önce beklemiyoruz

Şu an bile ülkenin farklı yerlerinde 3 ve 4 üzeri depremler oluyor, önlem alınıp inşaatlar kontrol ediliyor mu peki? Hayır.
İnsanlar yine toprak altında kalacak.

Ben böyle saçma ülke görmedim vallahi, halen torpiller, rüşvet ile daireler dikiliyor, etrafta o kadar çok duyuyorum ki, ve bunların birçoğu ak partili belediyeler.

Umarım 2045'ten önce olmaz, herkesin farklı bir düşüncesi var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deprem eninde sonunda olacak ve önlem yetersiz ise yüz binlerce kişi vefaat edecek bu İstanbul'un sorunu değil tüm Türkiye'nin sorunu tek belediye ile olacak iş değil devletinde elinden geleni yapması lazım sanayinin %55'i Marmara'da deprem olursa sanayi durur. 2 3 gün sonra yağmalar başlar. Ve bunun iç savaşa kadar yolu var.

Hiç kimse uğraşmak istemiyor senden örnek vereyim mesela. Kamuoyu oluşturup ülkenin bu halini sen ben sosyal medya aracılığıyla belki düzeltebiliriz çünkü bakan yok başka. Ama bizde mütahitlerden sorumlu tutuyoruz durumu. Evet onlar suçlu ama Allah'ın boomerı kim laf anlatcak bizim tepki göstermemiz lazım ama hepimiz uğraşmak istemiyor o adamlarda para yemeye devam edecek Türkiye böyle bir yer maalesef. Devlet ilgi göstermez biz bakmayız sorumlu olanlar takmaz sonuç olarak ölüm gelecektir.
Çok alakasız yorum. Yıllardır yetkililer var kimse ilgilenmiyor. Suç insanlarda. Hala destekleyenlerde. Sosyal medyayı kafada çok büyütüyorsunuz. Bu kadar önemli olsa "sosyal medyayı okuyoruz" diyen CHP'de KK aday olmazdı. Zamanında Gezi Parkı olayında bile insanlar terörist ilan edildi. Ülkenin yarısı yine bölündü. Sonuç? Diğerleri kazandı. Sonrasında Gezi Parkı yok edildi ve istenileni de yapmadılar bomboş kaldı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı