byrupi Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 889 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Soğutma ve İklimlendirme 23 Aralık 2014 #1 Herkese Selamlar... 1 haftadır sürekli bu ve buna benzer saçma hatalar alıyorum. Bi kaç seferde CPUID HWMonitör programında da işlemci ısısının min -118 yazdığını gördüm. Sebebi nedir acaba ?
Herkese Selamlar... 1 haftadır sürekli bu ve buna benzer saçma hatalar alıyorum. Bi kaç seferde CPUID HWMonitör programında da işlemci ısısının min -118 yazdığını gördüm. Sebebi nedir acaba ?
Mahspat Kilopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisliği (Öğrenci) 23 Aralık 2014 #2 Ya bu All Suite gerçekten problemli yada benim Windows ta birşey var. Ben kuramıyorum bile. Anakartım Asus bu arada.
Ya bu All Suite gerçekten problemli yada benim Windows ta birşey var. Ben kuramıyorum bile. Anakartım Asus bu arada.
byrupi Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 889 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Soğutma ve İklimlendirme 23 Aralık 2014 #3 Resmi sitesinden indir. Yönetici olarak çalıştır kur.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Aralık 2014 #4 Al Suite II'nin buna benzer ufak tefek problemleri var. Sistem düzgün çalışıyorsa dert edecek bir şey yok.
Al Suite II'nin buna benzer ufak tefek problemleri var. Sistem düzgün çalışıyorsa dert edecek bir şey yok.