AIDA 64 test sonuçları nasıl?

berad90

Centipat
Daha fazla  
Oyunlarda eskiden aldığım FPS değerleri artmasına rağmen oyun oynanmayacak derecede kastığı için AIDA 64 testi yaptım. Sonuçlardan çok bir şey anlamadığım için alta bırakıyorum. Bilgisayar uzun süredir açıkta olduğu için testi sadece 10 dakika yaptım.

Oyunlarda eskiden aldığım FPS değerleri artmasına rağmen oyun oynanmayacak derecede kastığı için AIDA 64 testi yaptım sonuçlardan çok bir şey anlamadığım için alta bırakıyorum bilgisayar uzun süredir açıkta olduğu için testi sadece 10 dakika yaptım.

Sonuçlarda anormallik var mı?

Dosya Ekleri

• 23532525325.PNG
    23532525325.PNG
    41,3 KB · Görüntüleme: 29
Oyunlarda eskiden aldığım FPS değerleri artmasına rağmen oyun oynanmayacak derecede kastığı için AIDA 64 testi yaptım. Sonuçlardan çok bir şey anlamadığım için alta bırakıyorum. Bilgisayar uzun süredir açıkta olduğu için testi sadece 10 dakika yaptım.

Sonuçlarda anormallik var mı?
termal macun zamanı gelmiş

Bir fanla çözmek çok iyi olur ama ilk 1 ayki FPS ile şu anki FPS'im aynı kasma sorunu kesin olarak fan mı sence.

Çok teşekkürler bu arada.

Sonuçlara baktığımda tek yüksek olan işlemci gözüküyor. Benim işlemci 2 3 gün öcne 99'lara kadar çıkıyordu GoW oynayamıyordum öyle düşünün. 78'lere vesaire düşürdüm 130FPS'lerde oynuyordum. Bir de 1080p 10 dakika furmark testi yaparsanız o zaman sizlere bir cevap verebilirim.

+ olarak sisteminizi yazabilir misiniz?

Sonuçlara baktığımda tek yüksek olan işlemci gözüküyor. Benim işlemci 2 3 gün öcne 99'lara kadar çıkıyordu GoW oynayamıyordum öyle düşünün. 78'lere vesaire düşürdüm 130FPS'lerde oynuyordum. Bir de 1080p 10 dakika FurMark testi yaparsanız o zaman sizlere bir cevap verebilirim.

Artı olarak sisteminizi yazabilir misiniz?

Fan sipariş ettim bir de öyle deneyeceğim.

Yeni konular

Geri
Yukarı