Aida64 yeterince yük bindirmiyor

ghostkadir33

Kilopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.PNG

15 dakikadır 60 dereceyi geçmedi sanırım yeterince yük bindirmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG Real Bench'i öneririm. :)

Ayrıca değerleri HWMonitor ile takip edebilirsiniz.

Prime95 biraz sakat bir test. Evet, çok yük bindiriyor ama stabil olan sistemi de stabil değilmiş gibi gösterebiliyor.

Aida64 testinde stok fanıyla birlikte kullandığım R5 2600, 80 derecelerin üzerine çıkıyor. Prime95 testinde ise 70 derecelerde geziniyor. OCCT testinde ise Prime95 ile benzer sonuçlar alıyorum. Yani sizin durumunuzun tam tersi diyebilirim. En güzeli oyun içi değerlendirmek. Bu tarz programlara hiç güvenmiyorum. Özellikle Aida64 testinin fazla güç çektiğini düşünüyorum.

OCCT ile test ettiğimde 15 dakikada 81 dereceye kadar ulaştı.
15 dakika Prime 95 ile yaptığımda da 80 dereceyi görmedi.
AIDA64 testinde stok fanıyla birlikte kullandığım R5 2600, 80 derecelerin üzerine çıkıyor. Prime95 testinde ise 70 derecelerde geziniyor. OCCT testinde ise Prime95 ile benzer sonuçlar alıyorum. Yani sizin durumunuzun tam tersi diyebilirim. En güzeli oyun içi değerlendirmek. Bu tarz programlara hiç güvenmiyorum. Özellikle AIDA64 testinin fazla güç çektiğini düşünüyorum.

Dediğin gibi en iyisi oyun içi değerlendirmek ekran kartında da durum aynı :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı