Aigo A87 alınır mı?

Bütçe
1250
GarajOnline üzerinden 1167TL'ye satın almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında bunun gibi kablosuz ve hot swap daha iyi bir alternatif var mıdır? Yurt dışından almak istemiyorum öneri yaparken buna dikkat ederseniz sevinirim.

Ürün linki: AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün

Fiyatına bakınca güzel bir ürüne benziyor, bence alınabilir bir klavye. Bu fiyat aralığında TR de kablolu klavyeler var.

Temu'dan alınabilir magegee marka çok güzel klavyeler var hotswap Bluetooth.

Konu sahibi özellikle yurt dışından almak istemiyorum yazmış.

Ürün bugün geldi fakat space tuşunda bir sıkıntı var o yüzden değişime yolluyorum. Rengi beyaz olduğu için karanlıkta çok net olmasa da tuşlar ayırt edilebiliyor.
Hocam ürün gelince tuşlar karanlıkta ne kadar belli oluyor bilgilendirebilir misiniz acaba?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-12-05 saat 18.46.40_38181b89.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-05 saat 18.46.40_38181b89.jpg
    168,1 KB · Görüntüleme: 88
  • WhatsApp Görsel 2024-12-05 saat 18.46.41_a443ec91.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-05 saat 18.46.41_a443ec91.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 84
Ürün bugün geldi fakat space tuşunda bir sıkıntı var o yüzden değişime yolluyorum. Rengi beyaz olduğu için karanlıkta çok net olmasa da tuşlar ayırt edilebiliyor.

Hocam bilgilendirdiğin için sağ ol bende aynı modeli almayı düşünüyorum fakat ziyoulang K87 modeli ile bunun arasında kaldım.

Hocam ürünün yenisi gelince deneyimlerini aktarabilir misin acaba?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı