Merhaba kardeşlerim, ben 15 yaşında bir berber kalfasıyım ve hem abimiz hem de arkadaşımız olan insanlar var. Bugün ustam ben ve 2 abimiz daha vardı geziyoruz daga falan çıktık dogada balık falan yedik akşam oldu. Akşam bir karar aldık Alanya'ya gidelim diye biraz uzak ama yanımdaki insanlar dogayı antik kentleri falan bilen her yere gitmiş görmüş insanlar. Beni de hem gezdiriyorlar hem de ögüt veriyorlar yani anlayacagınız çarçakal insan degiller. Yıllardır tanırım adamları ve Alanya'ya gidiyoruz saat 9 suları Mersin mut yolundayız. Gidiyoruz annemi ustam aradı abla emir bizim yanımızda Alanya'ya dogru yolculuk yapıyoruz sabah döneriz dedi. Annem hemen kalktı dedi ki hayır olmaz siz kimsiniz benim çocuğumu götürüyorsunuz falan dedi telefonu ben aldım anne oda benim ustam yanımızdaki abilerde tanıdıgımız insanlar dedim hemen eve gel dedi. Bende eve gittim artık tadı tuzu kalmamıştı kimsenin herkesin yüzü asıldı. Ben gidemedim diye eve gittim eve geldim ve aralıksız 3 4 saat tartıştık.
Annem abim falan bana zehir ettiler bildigin sonra öbür ustamı dükkan sahibini falan aramışlar niye böyle oldu falan diye. Nereye gitsem etsem böyle yapıyorlar takıldıgım insanlara karışıyorlar. Gece geç vakitte eve gelmeme karışıyorlar evde durunca da git diyorlar bıktım artık yardım edin.
Annem abim falan bana zehir ettiler bildigin sonra öbür ustamı dükkan sahibini falan aramışlar niye böyle oldu falan diye. Nereye gitsem etsem böyle yapıyorlar takıldıgım insanlara karışıyorlar. Gece geç vakitte eve gelmeme karışıyorlar evde durunca da git diyorlar bıktım artık yardım edin.