Çözüldü Steam Aile daveti kabul edilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Egeax

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşımı davet ederken bu hatayı alıyorum. Hem çocuk, hem de yetişkin olarak davet etmeyi denedim. Ama arkadaşım bu hatayı alıyor. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 472820387_1122929926110659_1361123696192104851_n.jpg
    472820387_1122929926110659_1361123696192104851_n.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 81
Çözüm
İlk önce daveti iptal et. Arkadaşın hesabından çıkacak. Sen hesaba gireceksin. Sonra davet atacaksın arkadaşının hesabına geçip daveti kabul edeceksin. Sonra sen çıkacaksın arkadaşın hesabına girecek.

Arkadaşının senin hesabına girmesine gerek yok.
Arkadaşımı davet ederken bu hatayı alıyorum. Hem çocuk, hem de yetişkin olarak davet etmeyi denedim. Ama arkadaşım bu hatayı alıyor. Ne yapabilirim?

Önceden başka bir aileye katıldıysa 1 yıl boyunca başka aileye katılamaz ve yeni arkadaş eklediğiyseniz de bu durum olabilir aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar deneyin olmazsa ticked atın.

İlk önce daveti iptal et. Arkadaşın hesabından çıkacak. Sen hesaba gireceksin. Sonra davet atacaksın arkadaşının hesabına geçip daveti kabul edeceksin. Sonra sen çıkacaksın arkadaşın hesabına girecek.

Çözüm

Teşekkür ederim. Sizin yaptığınız işe yaradı.

Yeni konular

Geri
Yukarı