Steam Aile görünümünden çıkılmıyor

Ozan Karadaş

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda farklı bir Steam hesabına geçip oyun indirecektim. Oyun indirilirken bilgisayarımda bulunan bir oyuna girmek istedim ve erişim talebinde bulun tarzında bir yazı çıktı. Erişim talebinde bulundum, istek başarısız dedi. Şimdiyse Steam hesabında kütüphane hariç hiçbir şeye erişimim yok. Aile görünümden çıkmak için pin girin diyor fakat öyle bir pin hiçbir zaman kaydetmedim. Olmayan bir pini yazmamı istiyor benden. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda farklı bir Steam hesabına geçip oyun indirecektim. Oyun indirilirken bilgisayarımda bulunan bir oyuna girmek istedim ve erişim talebinde bulun tarzında bir yazı çıktı. Erişim talebinde bulundum, istek başarısız dedi. Şimdiyse Steam hesabında kütüphane hariç hiçbir şeye erişimim yok. Aile görünümden çıkmak için pin girin diyor fakat öyle bir pin hiçbir zaman kaydetmedim. Olmayan bir PIN'i yazmamı istiyor benden. Ne yapmam lazım?

Destek ile iletişime geçin hocam.

Bilgisayarımda farklı bir Steam hesabına geçip oyun indirecektim. Oyun indirilirken bilgisayarımda bulunan bir oyuna girmek istedim ve erişim talebinde bulun tarzında bir yazı çıktı. Erişim talebinde bulundum, istek başarısız dedi. Şimdiyse Steam hesabında kütüphane hariç hiçbir şeye erişimim yok. Aile görünümden çıkmak için pin girin diyor fakat öyle bir pin hiçbir zaman kaydetmedim. Olmayan bir PIN'i yazmamı istiyor benden. Ne yapmam lazım?

Pin olmadan aile görünümü olmuyor diye hatırlıyorum oluyorsa ben yapamamışım.

Yeni konular

Geri
Yukarı