Aile her şeyi bilgisayara bağlıyor

Egqe

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2020
Mesajlar
313
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaşım 15 ve lise 2'ye gidiyorum. Lise 1'im kötü geçti ve akıllanıp gerçekten çalıştım. Ama yine kötü geçti. Strest midir bilmiyorum ve 70 gibi bir not alacağım matematik sınavından 39 aldım. Çünkü bildiğim her şeyi yanlış yapmışım. Sınav testti 20+16 ya 38 demek gibi hatalar yaptım öğretmen de test olduğundan kabul etmedi. Elimde de olan bir şey olmadığını söylediğim halde ailem buna çok sinirleniyor. Mesela dün test çözdüm ve bazı şıkları yanlış işaretledim ve daha konuşmama fırsat vermeden bana kızmaya başladılar. Sizce sorun bende mi?
 
Bu ailelerin klasik bir problemi. Sizin de onlar gibi başarılı olmanızı istiyorlar ama biraz abartabiliyorlar bu şekilde. Sizin ailenizle konuşup bir şekilde halletmeniz lazım
 
Bu ailelerin klasik bir problemi. Sizin de onlar gibi başarılı olmanızı istiyorlar ama biraz abartabiliyorlar bu şekilde. Sizin ailenizle konuşup bir şekilde halletmeniz lazım.

Nasıl konuşayım hocam bağırıyorlar sadece hem konuşsam ne olacak ki.
 
Bizim türk insanına anne baba olmayı yasaklamaları lazım. Sanırım dünyanın en kötü ebeveynlerine sahibiz? Kim neler yaşattı ya bunlara, elin afrikalısı bile çocuğum diyor her şeyden önce. Bizimkiler utanmasa bir kaşık suda boğacak cidden bu ülkeden kendi ailem dahil tiksindim.
 
Bizim Türk insanına anne baba olmayı yasaklamaları lazım. Sanırım dünyanın en kötü ebeveynlerine sahibiz? Kim neler yaşattı ya bunlara, elin afrikalısı bile çocuğum diyor her şeyden önce. Bizimkiler utanmasa bir kaşık suda boğacak cidden bu ülkeden kendi ailem dahil tiksindim.

Çok haklısınız.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı