Aile için uygun otomobil tavsiyesi

Polo ve Clio tarzi. Sedan kasa istemiyorum. Uzun lafin kisasi bagaj kısmı arkaya dogru uzamayacak. Zaten kalabalik bir aile degiliz toplasak 4 kisilik aileyiz. Cok buyuk olmasina gerek yok yani.
O zaman siz orta segment Hatchback 5 kapı yada Suv bir araç arıyorsunuz tam olarak. Araçlar hakkında aşırı bilgili değilim ama hasar varsa bile ön taraftan, motor kısmından kaza yapmamış olsun. Yürüyen aksamında sıkıntı olmasın yeterli. Bizim millet boya değişene falan ekstra takıktır ama alelade bir yerinde boya olmasının bir zararı yok bence. Yürüyeninde, motorunda falan sıkıntı olmasın yeter.
 
4 kişilik bir ailesiniz ama boy ortalaması nasıl? Üstelik o kadar kredi bir anda gelecek mi?

En uzun benim 1.82 basik taban zaten istemiyorum. Kredi konusuna gelince de onu ornek olarak yazdim. Alacagim araba Max 300bin lira bandini gecmemeli. Kredi olayinida bilmiyorum ama bildigim kadariyla alacaginiz arabanin fiyatinin %x ini veriyorlar. Yanlisim varsa duzeltin.

O zaman siz orta segment hatchback 5 kapı ya da SUV bir araç arıyorsunuz tam olarak. Araçlar hakkında aşırı bilgili değilim ama hasar varsa bile ön taraftan, motor kısmından kaza yapmamış olsun. Yürüyen aksamında sıkıntı olmasın yeterli. Bizim millet boya değişene falan ekstra takıktır ama alelade bir yerinde boya olmasının bir zararı yok bence. Yürüyeninde, motorunda falan sıkıntı olmasın yeter.

Aynen hatchback istiyorum. Onlar bana daha tatli geliyor :D.
 

Geri
Yukarı