Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 1 Eylül 2024 #1 Daha önce arkadaşımı eklemiştim aile grubuna ama çıkarttım ve şimdi tekrar ekleyemiyorum. Aynı ülkede değilsiniz hatası veriyor IOS'ta, nasıl çözebiliriz?
Daha önce arkadaşımı eklemiştim aile grubuna ama çıkarttım ve şimdi tekrar ekleyemiyorum. Aynı ülkede değilsiniz hatası veriyor IOS'ta, nasıl çözebiliriz?
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.123 Çözümler 9 1 Eylül 2024 #2 PC'den denediniz mi? Farklı bir aygıttan deneyin belki öyle olur.
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 1 Eylül 2024 #3 Batina dedi: PC'den denediniz mi? Farklı bir aygıttan deneyin belki öyle olur. Genişletmek için tıkla... Her yerden denedim hocam.
Batina dedi: PC'den denediniz mi? Farklı bir aygıttan deneyin belki öyle olur. Genişletmek için tıkla... Her yerden denedim hocam.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.123 Çözümler 9 1 Eylül 2024 #4 Metm0sby dedi: Her yerden denedim hocam. Genişletmek için tıkla... Hepsinde aynı hatayı mı veriyor.
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 1 Eylül 2024 #5 Batina dedi: Hepsinde aynı hatayı mı veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.123 Çözümler 9 2 Eylül 2024 #6 Metm0sby dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Eklemeli değil de önceden sanki link göndermeli bir seçenek vardı farklı bir yöntem varsa onu araştırın derim.
Metm0sby dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Eklemeli değil de önceden sanki link göndermeli bir seçenek vardı farklı bir yöntem varsa onu araştırın derim.