3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 6 Haziran 2021 #11 scanman dedi: Yapımcıya sormak lazım. O ne düşünüyor acaba? Genişletmek için tıkla... Yapımcı kabul ediyor. Öyle olmasa crack oynarlar.
scanman dedi: Yapımcıya sormak lazım. O ne düşünüyor acaba? Genişletmek için tıkla... Yapımcı kabul ediyor. Öyle olmasa crack oynarlar.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 6 Haziran 2021 #12 Online oynamıyor 20 tl'ye alanlar offline olmaları zorunda olduğu için. Bunun yapımcıya nasıl bir yararı var acaba anlatır mısnız? Bu arkadaş 20 TL'ye almasaydı normal fiyattan alacaktı. İşte o zaman kar getirirdi.
Online oynamıyor 20 tl'ye alanlar offline olmaları zorunda olduğu için. Bunun yapımcıya nasıl bir yararı var acaba anlatır mısnız? Bu arkadaş 20 TL'ye almasaydı normal fiyattan alacaktı. İşte o zaman kar getirirdi.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 6 Haziran 2021 #13 372121 dedi: Yapımcı kabul ediyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 6 Haziran 2021 #14 Online'a girince nasıl bir yarar sağlıyor peki yapımcı? Sattığınız hesaplarda oyun için satın alım yapmanın mantığı yok çünkü.
Online'a girince nasıl bir yarar sağlıyor peki yapımcı? Sattığınız hesaplarda oyun için satın alım yapmanın mantığı yok çünkü.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 6 Haziran 2021 #15 sens4k dedi: Online'a girince nasıl bir yarar sağlıyor peki yapımcı? Sattığınız hesaplarda oyun için satın alım yapmanın mantığı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Neden mantığı olmasın? Neyse ama oyunu anlık oynayan kişi sayısı artıyor ve popülerlik seviyesi artıyor bu da daha fazla oyuncuyu çekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
sens4k dedi: Online'a girince nasıl bir yarar sağlıyor peki yapımcı? Sattığınız hesaplarda oyun için satın alım yapmanın mantığı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Neden mantığı olmasın? Neyse ama oyunu anlık oynayan kişi sayısı artıyor ve popülerlik seviyesi artıyor bu da daha fazla oyuncuyu çekiyor.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 6 Haziran 2021 #16 Burası satış ilanı değil. Reklamını ilan açarak yap.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 6 Haziran 2021 #17 reddline dedi: Burası satış ilanı değil. Reklamını ilan açarak yap. Genişletmek için tıkla... Adam Online girmiyor faydası yok dedi örnek verdim. Sende hesap satiyorsun diye hemen.
reddline dedi: Burası satış ilanı değil. Reklamını ilan açarak yap. Genişletmek için tıkla... Adam Online girmiyor faydası yok dedi örnek verdim. Sende hesap satiyorsun diye hemen.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 6 Haziran 2021 #18 Krmdmrz dedi: Bu arada 20 TL'ye almayın 3-7 TL arasında satanlar var burada bari onlardan alın. Genişletmek için tıkla... Daha az kul hakkı.
Krmdmrz dedi: Bu arada 20 TL'ye almayın 3-7 TL arasında satanlar var burada bari onlardan alın. Genişletmek için tıkla... Daha az kul hakkı.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 6 Haziran 2021 #19 372121 dedi: Adam Online girmiyor faydası yok dedi örnek verdim. Sende hesap satiyorsun diye hemen. Genişletmek için tıkla... Senin gibi şuna sattım sorun yok size ben satayım daha ucuza demiyorum. Ben reklam yapmıyorum. Bulan buluyor beni zaten.
372121 dedi: Adam Online girmiyor faydası yok dedi örnek verdim. Sende hesap satiyorsun diye hemen. Genişletmek için tıkla... Senin gibi şuna sattım sorun yok size ben satayım daha ucuza demiyorum. Ben reklam yapmıyorum. Bulan buluyor beni zaten.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 6 Haziran 2021 #20 reddline dedi: Senin gibi şuna sattım sorun yok size ben satayım daha ucuza demiyorum. Ben reklam yapmıyorum. Bulan buluyor beni zaten. Genişletmek için tıkla... Amaç burada başka bir şey hesap satmak değil iddiasına varım senden de günlük daha fazla satım yapıyorumdur.
reddline dedi: Senin gibi şuna sattım sorun yok size ben satayım daha ucuza demiyorum. Ben reklam yapmıyorum. Bulan buluyor beni zaten. Genişletmek için tıkla... Amaç burada başka bir şey hesap satmak değil iddiasına varım senden de günlük daha fazla satım yapıyorumdur.