Steam Aile paylaşımı kullanma

Hera092

Decapat
Daha fazla  
Ben eski bilgisayarımı 10 yaşındaki kardeşime verdim ona yeni bir Steam hesabı falan açacağım ama GTA 5 Single oynamak istiyor. Benim Steam kütüphanemde var. Nasıl aile paylaşımı modunu kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eski bilgisayarımı 10 yaşındaki kardeşime verdim ona yeni bir Steam hesabı falan açacağım ama GTA 5 Single oynamak istiyor. Benim Steam kütüphanemde var. Nasıl aile paylaşımı modunu kullanabilirim?

YouTube'da var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bununla yaptım ama eski arayüz ama yeni arayüzlü video bulamadım fakat adımları şu videodada anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5 hesabınızın bağlı olduğu Rockstar Games hesabınızı kardeşinizin bilgisayarına girin, ardından aile paylaşımını yukarıdaki arkadaşın attığı videolar üzerinden aktif edip Steam hesabınızı kendisinde de giriniz, GTA 5'e girebilecektir artık.

Kendi hesabına girip "Aile" sekmesinden kardeşinin hesabına yetki vermen gerek. GTA5 aile paylaşımı olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı