Steam Aile paylaşımına arkadaşım giremiyor

CihanZeyns

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şimdi ben arkadaşımı Steam aileye davet edeceğim fakat fotoğraftaki gibi hata veriyor. Yetişkin ve çocuk olarak ayrı ayrı davet attım ailede onun dışında 1 kişi var onunla da arkadaşlar ama anlam veremediğim şekilde davetimi kabul edemiyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-10-29 saat 11.42.10_f2944285.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-29 saat 11.42.10_f2944285.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, şimdi ben arkadaşımı Steam aileye davet edeceğim fakat fotoğraftaki gibi hata veriyor. Yetişkin ve çocuk olarak ayrı ayrı davet attım ailede onun dışında 1 kişi var onunla da arkadaşlar ama anlam veremediğim şekilde davetimi kabul edemiyor.

Ülkesi farklı sanırım.

IP bölgesel gruplamasında aynı grupta yer almayan lokasyonlar engellenir(Bölgesel main routerların lokasyonlarına ait olan IP grubuna göre). Heleki 1 defa VPN bağlantısındayken aile paylaşım isteği almışsa o hesap bir daha aile paylaşımına alınmıyor. Steam'de bunu teknik kusur olarak geçiştiriyor (Steam'ın destek sağlayamadığı). Yine sorumluluk Steam'de değil kullanıcıda oluyor.

1730201867849.png

IP bölgesel gruplamasında aynı grupta yer almayan lokasyonlar engellenir(bölgesel main routerların lokasyonlarına ait olan IP grubuna göre). Heleki 1 defa VPN bağlantısındayken aile paylaşım isteği almışsa o hesap bir daha aile paylaşımına alınmıyor. Steam'de bunu teknik kusur olarak geçiştiriyor (Steam'ın destek sağlayamadığı). Yine sorumluluk Steam'de değil kullanıcıda oluyor.

Eki Görüntüle 2339918

Sağ ol kanka.

Aynısı başıma gelmişti arkadaşından hesabın şifresini al önce kendi hesabından istek yolla sonra onun hesabına gir kabul et.
Aynısını yazmaya gelmiştim, sorunun çözümü direkt olarak bu. Farklı şehirlerde olan arkadaşlarım var Steam Aile grubumda, bu şekilde ekledim hepsini. Hiçbir sorun da yok bir senedir kullanıyoruz.

Geri
Yukarı