Steam Aile paylaşımında 2 kişi aynı anda oynayabilir mi?

Berk Chelik

Hectopat
Merhaba, arkadaşımla Black Ops 3 zombies oynamak istiyoruz lakin aile paylaşımının nasıl çalıştığını bilmiyorum. İkimizde oyuna giriş yapabiliyor muyuz yoksa birimiz girince diğeri oyundan atılıyor mu?

Merhaba, arkadaşımla Black Ops 3 zombies oynamak istiyoruz lakin aile paylaşımının nasıl çalıştığını bilmiyorum. İkimizde oyuna giriş yapabiliyor muyuz yoksa birimiz girince diğeri oyundan atılıyor mu?

Tek kişi oynayabilir. Aynı oyunu oynamak için 2 kişinin de satın alması gerekiyor.

2 nizinde olması lazım ama aynı anda 2 farklı oyunu oynayabilirsiniz.

Aile paylaşımı şöyle çalışır. Oyun sahibi istediği zaman oyun açar oynar. Sen oyundaysan oyun kapanır. Başka bir üye oyunu oynuyorsa kütüphane kilitli olarak yazı yazacaktır.

O eski sistemdi hocam şu an aynı anda 2 farklı oyunu oynayabiliyorlar diye biliyorum.

O eski sistemdi hocam şu an aynı anda 2 farklı oyunu oynayabiliyorlar diye biliyorum.

Aynı oyun üzerinden bahsetmiştim. Tam anlatamadım. Biz 5 kişiyiz aile modunda normalde. Ben bir oyun açarsam diğer üye o oyunu açamıyor. Oyun sahibi bensem kütüphane de istediğim zaman o oyunu açıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı