Steam Aile paylaşımında tanımadık kişiler olması sorun yaratır mı?

qwer1y

Centipat
Yakın olmadığım uzaktan bir arkadaşım Steam aile paylaşımını açmamı istedi. Ben de çok düşünmeden kabul ettim ama aile içinde tanımadığım kişiler görünce aileden çıkma kararı aldım, bunun herhangi bir zararı olur mu?

Aile'ye katıldığın günden başlayarak 365 gün ya o Aile'de kalman lazım ya da mesela çıktın diyelim kalan gün boyunca hiçbir Aile'ye katılamıyorsun.

Aile'ye katıldığın günden başlayarak 365 gün ya o Aile'de kalman lazım ya da mesela çıktın diyelim kalan gün boyunca hiçbir Aile'ye katılamıyorsun.

Desteğe yazmıştım aile içinde hiçbir eylem yapmadığım için sorun teşkil etmiyormuş benim sorduğum gizlilik bakımından dı belki de çok alakasız ama aile paylaşımı hakkında bir şey bilmediğim için soruyorum.

Aile paylaşımı üzerinden oynanan oyundan ban yenirse kütüphane sahibini de etkiliyor diye biliyorum. İyi yapmışsınız bence.

Herhangi bir sorun yaratmaz fakat senin kütüphaneni kullanan bir kişi, o oyunda hile yaparsa sende etkilenirsin. Ayrıca yeni aile paylaşımı sisteminde yeni bir aileye katılmak için 1 yıl beklemen gerekecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…