Ailem bilgisayar almadan büyüyorum

Yaşım artık 15 oldu ama hayatımda hiç iyi bir bilgisayarım olmadı. Hep dersleri iyi olan başarılı biri olmama rağmen yaşıtlarımın oyun oynadığı her sene de ben onları izliyorum. Şu an bile artık sıkılmaya başladım oyunlardan ama daha adamakıllı bir bilgisayarım bile olmadı. Çok üzülüyorum bu duruma keşke korona döneminde veya başka durumlarda derslerime odaklanabileceğim bir bilgisayarım olsaydı diyorum. Sizin çocukluk döneminizde bilgisayarınız var mıydı?
Eğer kasıtlı bir şey değilse ailenin durumu iyi olmayabilir, bunu da sana belli etmiyor olabilirler.

Yaşım artık 15 oldu ama hayatımda hiç iyi bir bilgisayarım olmadı. Hep dersleri iyi olan başarılı biri olmama rağmen yaşıtlarımın oyun oynadığı her sene de ben onları izliyorum. Şu an bile artık sıkılmaya başladım oyunlardan ama daha adamakıllı bir bilgisayarım bile olmadı. Çok üzülüyorum bu duruma keşke korona döneminde veya başka durumlarda derslerime odaklanabileceğim bir bilgisayarım olsaydı diyorum. Sizin çocukluk döneminizde bilgisayarınız var mıydı?
Bilgisayarımın harddidk'i bozuldu 14 ayda aldılar. Ekran kartım yoktu 3 yılda aldılar...

14 yaşımı geçtiğimde eski sistemin sorunları hiç bitmedi. PSU bozuldu, LED güç kaynağı ve cacık 200W güç kaynağını birleştirdim oyun oynamaya.

Aylarca internetsiz kaldım, komşumun internetinden sessizce otlandım.

Sonuç olarak yokluk içinde bende mühendis oldum.

Şimdi 18 yaşımdayım ve 68 websitesini ve projelerimi barındırdığım 3 sunucum var.

Zor zamanlar güçlü insanlar yetiştirir.

Bilgisayarımın Harddidk'i bozuldu 14 ayda aldılar. Ekran kartım yoktu 3 yılda aldılar...

14 yaşımı geçtiğimde eski sistemin sorunları hiç bitmedi. PSU bozuldu, LED güç kaynağı ve cacık 200W güç kaynağını birleştirdim oyun oynamaya.

Şimdi 18 yaşımdayım ve 68 web sitesini ve projelerimi barındırdığım 3 sunucum var.

Bravo hocam umarım bende böyle bir şey yapabilirim varol iyi geceler.

Aynısı benim ailem içinde geçerli. Ben PYBS bursunu kazandım ve 8.sınıftan itibaren almaya başladım. 9.sınıftada kendi paramla laptop almıştım. Şu an 11.sınıfım, büyük ihtimal üniversiteye gittiğim zamanda sorun çıkaracaklar ama bu sefer onlar yeni bir laptop alacaklar.

Bilgisayarımın harddidk'i bozuldu 14 ayda aldılar. Ekran kartım yoktu 3 yılda aldılar...

Şimdi 18 yaşımdayım ve 68 websitesini ve projelerimi barındırdığım 3 sunucum var.

Adam pro dedim buna. Helal umarım daha iyi olursun.

@484169 anlıyorum, bir şey diyemeyeceğim. Ailenle aranda halletmen gereken mesele.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı