Ailem çok cimri

Bende dershaneye gidiyorum bende yemek yiyip gezip eğleniyorum 200 TL gayet de yeterli para hesabı yapmayı bilmiyorsanız ayrı mesele.

Yemek, yol ve küçük ihtiyaçlara hayli hayli yeter ama gezip eğlenmekten kastınız sadece yürümek değilse nasıl yapıyorsunuz merak ettim açıkçası.

Arada dışarıda yemek ve internet kafeye gitmekten baska bir masrafım yok yol parasınıda ayrıca alıyorum gezmekten kastım neden yürümek olsunki? Ben temel ihtiyaclarımı evden karşılayıp gerisini keyfi harcıyorum bence daha mantıklı.

NIye yol hocam aylik akbiliniz yokmu?

Evden yemek götürebilirsiniz az önce nasıl yaptığımı anlattım zaten daha okumayı bilmiyorusunuz bana tepki gösteriyorsunuz anlam veremiyorum bazı insanlara
Adam sizle aynı şartlarda değil işte hem evden yemek götüremiyor hem akbili yok hem de kalem silgiyi bile o harçlıktan almasını söylüyorlar.

Yeterlı dıyenlerı anlamıyorum adam genc? Yemesınmı ıcmesınmı gezmesınmı bu yasta bunları yapmazsa ılerıde hevesı kursagında kalmıs olacak yetıyor dıyenler magarada yasıyor sanırım.

Yeterlı dıyenlerı anlamıyorum adam genc? Yemesınmı ıcmesınmı gezmesınmı bu yasta bunları yapmazsa ılerıde hevesı kursagında kalmıs olacak yetıyor dıyenler magarada yasıyor sanırım.
Ayaküstü mağra adamı olduk iyimi hocam yeter derkenki nedenlerimi belirttim okuyabilirsiniz sakin olun sinirlenmeyi tepki göstermeyi gerektiricek bir durum yok.

Onlarla konuşmayı dene, konuşmadığın sürece ne hissettiğini anlamayacaklardır.
Harçlık düşürülünce ne oluyor anlamıyorum zaten!
Akıllırınca cezalandırıyorlar işte, Olan yine çocuğa oluyor. İleride iyi bir mevkiye gelebilecek gençlerimizin çoğu aile baskısı yüzünden heba oluyor psikolojik buhrandan çıkamıyorlar, Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…