Ailem çok sinir edici davranıyor

Emzirmek dışında anneannem besledi. Emzirmek ne kadar büyük bir iyilik, annem olmasa ne yapardım yani o beni doğurmadığı ben doğmayı seçtiğim için beni emzirmemesi lazımdı ben çöpten yerdim bebek halimle.

Bu söylediğin teksas dahil 3 eyalette suç biliyorsun değil mi bu yüzden klavyeden kalk ayna karşısına geç ve ne kadar acınası olduğunu gör.

Bu söylediğin teksas dahil 3 eyalette suç biliyorsun değil mi bu yüzden klavyeden kalk ayna karşısına geç ve ne kadar acınası olduğunu gör.

Ayrıca sabah annene kocaman bir sarıl.

Sen ne kafadasın belli değil zaten, bugüne kadar anne baba ilgisinden azıcık bile olsa mahrum kalmamışlar gelmiş burada konuşuyor ya. Motivasyon sayfası gibi konuşman da ayrı bir komik.

Muhtemelen herkesin ailesi bazen sinir bozucu davranmıştır. Normal bir şey bu sonuçta gençliğin boyunca senelerce aynı kişiler ile yaşıyorsun her zaman gül gibi geçinilecek bir şey yok. Ancak yemek kısmı çok saçma olmuş. Aileniz yemek yapmadıysa neden kendiniz yemek yapıp karnınızı doyurmak yerine sinir olup buraya konu açtınız ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte yıllardır "Zort kuşağı" diyorum arkadaşlar. Yatağında afilli telefonuyla dirlik içinde uzanırken ayağına hizmet bekliyor. Bir de söz söyletmezmiş kendisine ergen çocuk...

Kardeşim kadın belki yorgun? İşe gitmesi için de erken uyuması gerek. Senin için gecenin yarısı ne pişirsin? Tavuklu pilav mı bekliyorsun olanı yiyeceksin işte. Dünyada herkes acıktığında annesinden yemek yapmasını beklemiyor. Açlıktan ölecek halin yok ya.

1.si yemek yok 2.si günün akşam vakitleriydi hocam gecenin körü değil. :D
18 yaşındayım evde hazır yiyecekler var ama çocukluktan beri kızgın yağa pek güvenmiyorum şu saatte hazırlamak istiyorum ama müsait ortam yok

Yavaştan bir şeyleri öğrenmesi lazım. Bazı arkadaşların dediği gibi annesi yorgun olabilir vs. en azından kalkıp yumurta haşlayabilir tost yapabilir ekmek arası hazırlayabilir. Onudamı yapamaz?

Bunu biliyorum zaten evde tost makinesi yok yani tak hazırladın pratik bir durumda değilim dediğim gibi akşam vakitleriydi o diyalogun yaşandığı an

Kendin hazırla hocam. Patates kızartmak, Tost yapmak, Yumurta haşlamak gibi şeyleri bilmiyor musun?

Az biraz biliyorum zaten ama kendisinden gün içerisinden bir isteğim yokken bir basit yemek hazırlamasını istediğim için dünyaları ayağa kaldıramaz? Buzlukta hazır soğan halkaları var onu kızartmasını istedim akşam yemeğine kadar tutsun diye yok işte senle mi uğraşacağım ben yorgunu yarın işe gideceğim ve niceleri...

Ayrıca olay yemek değil her olayda böyle boş beleş hareketlerde bulunuyorlar bende bu tarz hareketlerden hoşlanmıyorum günlük yaşantımda bir insan olsa defol der yollarım umurumda olmaz ama ailemden sevdiğim insanlardan görmek işte zor.

Arkadaşın yaşı küçük diye tahmin ediyorum hocam yemek vs. için ailesine ihtiyacı olabilir gibi?
Bunun matematiği çok basit. Eğer annen meşgul bir kadınsa kendini o yaşta eğitmen gerekiyor. Arkadaş 8 yaşında değil ki? Bu durumu fırsata çevirdiğinde, yurtdışı veya şehirdışı yaşama başladığında çok işine yarar. 14-15 yaşında ütü yapmayı bilmek, kendi karnını doyurmayı bilmek ihtiyaçla ilgili bir şey değil.

Kardeşim tencerenin dibine 3 kaşık yağ koyup üstüne 1 soğan 2 kaşık salça kavurunca içine ne atarsan at yemek oluyor zaten. Bence mesele yemek yapmayı bilmemek değil, ben Kanada olayına takıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı