Ailem mezuna kalmama izin vermiyor

İki kere mezuna kalmışsın ve eşit ağırlıkta hâlâ 20.000 mi?
Hocam tam bilmiyorum. Belki daha iyi de gelebilir. Ayrıca hedefim ilk 500. O 2 yıl maalesef elime kalem almadım. Toplama çıkarma bile yapamıyordum. Eylül'de her şeye sıfırdan başladım ancak bu kadar ilerletebildim.

Çoğu bölüme girebiliyor o sıralama ile EA'da zaten 5 k lık üniversite ile 20 klık üniversite arasında iş açısından fark olmaz.
Hocam YBS'ye gideceğim büyük ihtimal.

İlk 500 ciddi hedeftir, yapabileceğinize inanıyor musunuz? Eğer inanırım diyorsanız, ailenizi en azından karşınıza alıp tekrar şansınızı deneyin.

Hocam ders çalıştınız konular ne zaman kaybı ne de gereksiz iş, değildir. Eğer ki 1 yıl daha çalışacağım ve istediğim bölümü alacağım derseniz ve düzenli olarak dersinize çalışacaksanız hiç koşulsuz şartsız çalışın ailenizede açıklayın durumu, ama bu sene iyi bir yer önü açık olan beğeneceğiniz bir üniversite ve bölüm çıkarsa gidin akabinde hem YKS'ye hazırlanın hem bölüm üniversite derslerini halledin. Böyle bir tercih yaparsanızda gene YKS'ye baş vurun ve doğru yanlış analizi yapın. 2. yılınzda ise gene kesin kazanabilirsiniz çalışkan ve disipli iseniz. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum yorulduğunuzda m. Kemal Atatürk'ün 10 yıl Nutuk'unu okuyun, işe yarıyor.

2 kere mezuna kaldım. İlk 500'e girmek istiyorum ondan dolayı 1 kere daha girmem lazım. Bu yıl aşırı zorlasam 20 bin falan gelir. Ailem ise 1 yıl daha mezuna kalacağına git meslek öğren falan diyor. CNC falan. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam bence aileniz haklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı