- Makaleler
- 1
Eşit ağırlık için kötü.
Çoğu bölüme girebiliyor o sıralama ile EA'da zaten 5 k lık üniversite ile 20 klık üniversite arasında iş açısından fark olmaz.
Eşit ağırlık için kötü.
Hocam tam bilmiyorum. Belki daha iyi de gelebilir. Ayrıca hedefim ilk 500. O 2 yıl maalesef elime kalem almadım. Toplama çıkarma bile yapamıyordum. Eylül'de her şeye sıfırdan başladım ancak bu kadar ilerletebildim.İki kere mezuna kalmışsın ve eşit ağırlıkta hâlâ 20.000 mi?
Hocam YBS'ye gideceğim büyük ihtimal.Çoğu bölüme girebiliyor o sıralama ile EA'da zaten 5 k lık üniversite ile 20 klık üniversite arasında iş açısından fark olmaz.
Ne yapmam lazım peki?
Neden?ybs okumanı tavsiye etmem
İlk 500'e girmek istiyorum.Hocam ülkenin durumu hali belli, eğer ailenizin durumu ortalamaysa 20 binden bir bölüm seçmenizi öneririm.
İlk 500'e girmek istiyorum.
Bu yıl yapmam çok zor. OBP düşük olmasa yapardım belki.İstiyorsunuz ama bir yıl mezuna kalmak bedavaya gelmiyor.
Hocam bence aileniz haklı.2 kere mezuna kaldım. İlk 500'e girmek istiyorum ondan dolayı 1 kere daha girmem lazım. Bu yıl aşırı zorlasam 20 bin falan gelir. Ailem ise 1 yıl daha mezuna kalacağına git meslek öğren falan diyor. CNC falan. Sizce ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.