Ailem Oyun Konusunda Çok Garip

Aklıma bir şeyi daha getirdiniz. Benim whatsapp'ıma bakıyorlar. Arkadaşlarımla konuşmalarıma bakıyorlar ne bulmayı çalışıyorlarsa bir türlü anlamadım. Göstermek istemiyorum argo konuşmuşumdur diye.
Bu biraz fazla ama yapacak bir şey yok. Herkes geçiyor bu yollardan. Telefonunu uzak bir yerlere koymayı dene.
 
Aklıma bir şeyi daha getirdiniz. Benim WhatsApp'ıma bakıyorlar. Arkadaşlarımla konuşmalarıma bakıyorlar ne bulmayı çalışıyorlarsa bir türlü anlamadım. Göstermek istemiyorum argo konuşmuşumdur diye.

İşiniz gerçekten zor ve siz 19 yaşında mısınız pek okuyamadım da?
 
Zor olsa da yaptıkları davranışı kötü olarak algılamamaya çalış ve düzgünce neyin ne olduğunu onların da anlayabileceği dilde anlat. Belki faydası olur biraz bilgi edinirlerse.
Hocam ben biraz oyun oynamayı severimde. Kesin ondan dolayı oldu ama gidip te duvar kağıdımı değiştirmeye çalıştığımda bu kadar karışılacak olmaması lazım.
İşiniz gerçekten zor ve siz 19 yaşında mısınız pek okuyamadım da?
Hayır 16 yaşındayım.
 
Merhabalar

Genelde aile içi meseleleri buraya yazmayı sevmem ama canıma tak etti. Ailem oyunlara biraz garip yaklaşıyor. Mesela oyunun ana karakteri erkek göreve bir yere giderken annem geliyor koca koca adamlarla mı oynuyorsun? Gibi şeyler söylüyor. Sırf oyun içinde geçerli değil öylesine bir video izliyorum konu hine aynı. Onların yanında oyun oynamaya ve video izlemeye korkar oldum. Geçen öylesine bilgisayar fotoğrafımı bir tane oyun karakteri koydum kız. Hemen diyorlar bu kız kim? Arkadaşlarımın PP sine bakıyorum ya anime karakteri ya da kız. Tek ben koyunca sıkıntı çıkıyor. Duvar kağıdıma ve PP me bile karışıyorlar. Artık onların yanında bir tek sosyal açık kalıyor öyle geziyorum gizlice. Beni tek sıkan şey herkes bir şeyler izliyor, oynuyor. İstediği şeyleri koyabiliyorken ben neden koyunca sıkıntı çıkıyor?
Ne yazsam bilemedim pek çözümü olmayan bir konu gibi duruyor Allah sabır versin :/
 
Benim ailemde biraz geri kafalıdır ama yine de onlara saygılı olmalıyız yoksa bizimde onlardan farkımız kalmayacak.

8.sınıftan beri aile baskısından psikolojimi bozdular artık onlarla muhatap bile olmak istemiyorum üniversitede onlardan olan bağımı kesmek istiyorum.
 
Hocam ben biraz oyun oynamayı severimde. Kesin ondan dolayı oldu ama gidip te duvar kağıdımı değiştirmeye çalıştığımda bu kadar karışılacak olmaması lazım.

Hayır 15 yaşındayım.

Bende sizle yaşıtım ve benim de her şeyime bakıyorlar ama sonunda canıma tak etti ve onlarla topluca konuştum artık kafam rahat ve bana pek karışmıyorlar ama yine de fazla kuralcılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı