Ailem Oyun Konusunda Çok Garip

Merhabalar.

Genelde aile içi meseleleri buraya yazmayı sevmem ama canıma tak etti. Ailem oyunlara biraz garip yaklaşıyor. Mesela oyunun ana karakteri erkek göreve bir yere giderken annem geliyor koca koca adamlarla mı oynuyorsun? Gibi şeyler söylüyor. Sırf oyun içinde geçerli değil öylesine bir video izliyorum konu hine aynı. Onların yanında oyun oynamaya ve video izlemeye korkar oldum. Geçen öylesine bilgisayar fotoğrafımı bir tane oyun karakteri koydum kız. Hemen diyorlar bu kız kim? Arkadaşlarımın ppsine bakıyorum ya anime karakteri ya da kız. Tek ben koyunca sıkıntı çıkıyor. Duvar kağıdıma ve pp me bile karışıyorlar. Artık onların yanında bir tek sosyal açık kalıyor öyle geziyorum gizlice. Beni tek sıkan şey herkes bir şeyler izliyor, oynuyor. İstediği şeyleri koyabiliyorken ben neden koyunca sıkıntı çıkıyor?

Hocam bu biraz uzun sürer ama 2 ay boyunca ders vs. yoksa inadına oynayın ve bunların normal olduğunu annenize anlatın. Bunlar neden popüler anlatın bazı evebeynler böyle şeyleri bilmiyorlar güzel bir üslup ile anlatın onlara.
 
Böyle de uğraşıyorsun. :D Dene bi' şansını. Ciddi olmadığını anlarlar er geç.
Ya hocam benim öyle işlerde işim yok. Onlarda öyle bir şey olmuyacağını biliyorlar. Benim Taylan diye arkadaşım var her dakika arar. Annemler sevgilin mi diyor. Şakasına mı diyorlar anlamadım?
 
Hocam ben biraz oyun oynamayı severimde. Kesin ondan dolayı oldu ama gidip te duvar kağıdımı değiştirmeye çalıştığımda bu kadar karışılacak olmaması lazım.

Ben de hâlâ oyun oynamayı severim ve 14-15 yaşlarımdayken kızıyorlardı cs 1.6'daki zombileri vs. görünce. Fakat neler yaptığımı anlatınca ve neyin ne olduğunu onlardan daha iyi bildiğimin farkında vardıklarında sorun ortadan kalktı. Bazen daha da kapanmak yerine iletişim kuraram güven kazanmak daha faydalı olabiliyor. Sonuçta daha uzun yıllar ailenlesin muhtemelen.
 
Aynısı bendede var. Asphalt 9 oynuyorum bu sana ne öğretiyor kapat şu bilgisayarı gibisinden bir ton laf söylüyorlar. Allah bu tip aileleri olanlara sabır versin.
 

Geri
Yukarı