Ailem tarafından sürekli erteleniyorum

3 Sene önce 5.sınıfta ailem dizüstü bilgisayar almıştı bize. Aldığımız dizüstü Celeron işlemciliydi. Sonralardan laptop biraz sorun çıkarmaya başladı.

Örneğin:

Laptopun ekranı beklenmeyen anlarda kararıyordu ve ses bir an bozuluyordu yani cızırtılı oluyordu kapatıp açmam gerekiyordu. Asıl konuya geleyim ben 3 senedir başka PC için çabalıyorum açıkçası. Ailem geçen sene seneye yazın bilgisayar alacağını söyledi ben de heyecanla bekliyordum. Ama o gün geldiğinde çamaşır makinesi bahanesiyle almadı. Sonra bana şey de diyordu eğer yaşadığımız yerdeki okula gidersen alırım diyorlardı yani yaşadığımız yerdeki düz liseye gideceğimi düşündüler orayı istemedikleri için en düşük buradaki Anadolu'ya gitmemi istiyorlardı fakat ben il merkezindeki Anadolu lisesini tutturdum fakat annem almadı yine erteliyor. Bu sefer ise covid bittiğinde alacaklarını söylüyorlar. Yavaş yavaş üniversite yaklaşıyor ve yavaş yavaş da oynayabileceğim zaman kalmayacak gibi açıkçası ne yapmam lazım?

Kardeşim ailenin maddi durumunu sen daha iyi bilirsin ama belki uygun değillerdir, sürekli üsteleyerek canlarını yakarsın yapma. Belki durumları var ama PC alınınca senin derslerine asılmayacağını düşünüyorlar. Eğer ailenin durumu iyiyse para biriktir ve babana götür cidden istediğini belli et. Ama bence üsteleme kardeşim.
 
Ben çok küçükken bilgisayar aldırmak için o anda kullandığım PC'nin anakartı bozmuştum tabii 14 yıllık bilgisayar sonra yenisini almışlardı (önermem pişmanım)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı