Ailem ve komşular gece kaybolduğum düşüncesiyle beni aradığı için utanıyorum

GustavoGaviria

Yoctopat
Katılım
17 Haziran 2021
Mesajlar
1
Merhabalar arkadaşlar bugün kötü bir olay yaşadım ve sizinle paylaşmak istedim. Bugün saat 22:15 gibi evden çıktım. Bisiklet ile yan mahallelerde tur attım sonra telefonumun şarjı olmadığı ve ailemin bana ulaşamıyacağından dolayı 40 dk sonra evin önüne gidip biraz daha dolanacağımı söyledim. Bisiklet ile biraz daha gezdim, yaklaşık gene aynı şekilde 40 dk daha gezdim ve saat 00:00'ye geliyordu. Ben de 11:45 gibi geri döndüm ve ne göreyim ailem komşularım herkes dışarıda beni arıyordu. Onlarla konuştum izah ettim kızdılar fazla bir şey demediler ama ben utanmıştım. Bu kadar insanı sabah kalkıp gidecekleri işleri için uyuduklarında rahatsız ettiğim için çok utandım ve rezil de oldum. Evet fazla ortalıkta bir şey yok gibi ama insan taktımı takıyor. Ne yapmalıyım? Pişmanım ve utanıyorum. O insanlara karşı ve sürekli aklıma geliyor bu olay sizinle paylaşmak istedim. Bu arada seneye reşit olacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, aldırmayın. Olayın üzerinde durulmayacağını düşünüyorum. Bu arada sokağa çıkma yasağında polis durdurabilirdi. Dikkat edin.
 
Benim de hep bu durum başıma gelir aileme söylerim gittiğim geldiğim yeri haber veririm yine de 10 dk da bir beni ararlar🙃kötü bir şey değil seni düşündüğünden.
 
Koskoca adamin bile basina bir is gelebiliyor. Insan dogal olarak "acaba bir sey mi oldu?" diye tedirgin oluyor. Degil 17, 47 yasinda da olsan ayni durumu yasayabiliyorsun.
Tamam da bu arkadaş 17 yaşında. Bir kere çocuk veya kendini kaybedebilecek kadar küçük değil. İkincisi arkadaş eğer ki biraz daha dolaşacağını söylemeseymiş, haklısınız derdim ancak arkadaş zaten belirtmiş biraz daha dolaşacağını.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı