Ailem zorla çalıştırmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an için ne iş yapıyorsun babanın işinde çalışmak istemiyorsun. O şirket babanın olsa bile senin. İşine sahiplenmeni bekliyor. Hem istemiyorsan şu ana kadar çoktan iş hayatını oturtmuş olman gerekirdi. Baban seni şirkete çağırıyorsa başı boş işsiz biri olduğun için olabilir mi? 2000 TL de azmış ya. Ben sana 3000 verim sağ kolum ol.:D
Çalışmamı istemiyorlar.

Evet az başka işe girip 5500 almama işin vermiyor diyor başkasının emrinde çalışacağına işini yap paranı al 2000tl
Abi ben çocuk değilim beni hala çocuk sanıyorlar.
Babanızın neden bu kadar az maaş verdiğini sordunuz mu?

Çalışmamı istemiyorlar.

Çalışmak para kazanmak kötü bir şey mi? Korkma yemezler seni iş hayatında.:D insanın kendi maddi özgürlüğü gibisi olamaz. Onlar istemiyor olabilir. Onları dinlemek zorunda değilsin. Git işini bul çalış. Çalışmak para kazanmak hayatın kanunu. Babanın verdiği parayı harcamak başka bir şey. Kendi paranı harcamak başka bir şey.

Babanızın neden bu kadar az maaş verdiğini sordunuz mu?
Babam annemden ayrı kendisine adı ile sesleniyorum yıllardır baba demiyorum. Ben hariç tüm kardeşlerime. Mal verdi evet dedim neden 2000 diye dediki senin bu şirkette hissen var varda bana hiç bir şey alınmadı yıllarca 21 yaşındaki kardeşimin evi var benim yok.

Evet az başka işe girip 5500 almama işin vermiyor diyor başkasının emrinde çalışacağına işini yap paranı al 2000TL
Abi ben çocuk değilim beni hala çocuk sanıyorlar.

23 yaşında bir erkeğin bir kadından çocuk yapabildiğini ıspatla gitsin.:Dbir daha çocuk demezler.

Babam annemden ayrı kendisine adı ile sesleniyorum yıllardır baba demiyorum. Ben hariç tüm kardeşlerime. Mal verdi evet dedim neden 2000 diye dediki senin bu şirkette hissen var varda bana hiçbir şey alınmadı yıllarca 21 yaşındaki kardeşimin evi var benim yok.

Babanız sanırım üvey evlat yerine koyuyor sizi anladığım kadarıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı