Ailem zorla çalıştırmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile şirketin var ve seni 2.000 TL'ye çalıştıracaklar öyle mi? Gerçekten çok komiksin. Raporlayın geçin, böyle saçma sapan bir konu olamaz.

Öyleyse freelance yapmayı düşünüyor musun? En azından bir gelirin olur. Eminim 2.000 liradan fazla kazanırsın, tabii tecrüben iyiyse.
evet o şekilde bu zamana kadar zaten kendi gelirim ile birşeyler başardım herkes baba parası yediğimi sanıyor. 🥹

Dediğim şey de bu bunun sizin ergen olup olmamanızla nasıl bir alakası yoksa bu da aynı şekilde öyle. Buraya sizin hayattaki"üstün" başarılı hayat hikayenizi dinlemeye gelmedim. Ha ayrı konu açıp hayat hikayenizi ve başarılarınızı orada tartışabiliriz. Zeki tavsiyelerimi sizden de esirgemem üzülmeyin.

Bu zamana kadar hiç çalışmadığın için mi istemiyorsun, Yoksa babanın şirketin de çalışmak mı istemiyorsun. Tam anlayamadım.
Hocam ben çalışmadım değişil Migros’ta 1 sene A101’de 1 sene çalıştım ve 1 senede free takıldım. Yazılım yaptım. Covid kapanmalarında

Aile şirketin var ve seni 2.000 TL'ye çalıştıracaklar öyle mi? Gerçekten çok komiksin. Raporlayın geçin, böyle saçma sapan bir konu olamaz.
İnanmadınız hakkınız var hangi baba çocuğuna bunu yapar ki?
zaten çoğu kişi trol olduğunu düşünmüş en iyisi kendim raporlayıp konuyu kilitlemek ❤️ Yorumunuz için teşekkür ederim.
Yok hocam Türküm. Atatürkçüyüm.

@LuuAngel Konu troll değilse bence çalışın, sonuçta sizin aile şirketiniz. Sizin de bir hakkınız olur o şirketten ileri vakitlerde.

Son düzenleme:
evet o şekilde bu zamana kadar zaten kendi gelirim ile birşeyler başardım herkes baba parası yediğimi sanıyor.

Trollün dün foruma attığı mesaj ektedir, beslemeyiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_39.png
    Screenshot_39.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı