okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 7 Mart 2022 #21 Sanrım herkesin ailesi öyle. Benim ailemde karışır herşeye ama genelde dinlemem.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.755 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #22 uwu emrw kun dedi: "Değer" kelimesini bile düzgün yazamayan birinden sakın öneri alma. Yapacak hiçbir şeyin yok. Belki uzun süre ailenle arana mesafe koyarsan etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Neresi yanlış anlamadım? Doğru yazılmış yoksa ben mi yanlış biliyorum? "değer" diye yazılmıyor mu?
uwu emrw kun dedi: "Değer" kelimesini bile düzgün yazamayan birinden sakın öneri alma. Yapacak hiçbir şeyin yok. Belki uzun süre ailenle arana mesafe koyarsan etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Neresi yanlış anlamadım? Doğru yazılmış yoksa ben mi yanlış biliyorum? "değer" diye yazılmıyor mu?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 9 Mart 2022 #23 Galaxes dedi: Neresi yanlış anlamadım? Doğru yazılmış yoksa ben mi yanlış biliyorum? "değer" diye yazılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Düzeltmiş.
Galaxes dedi: Neresi yanlış anlamadım? Doğru yazılmış yoksa ben mi yanlış biliyorum? "değer" diye yazılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Düzeltmiş.