Ailemin teknoloji cahili olması

Bunu denedim, çok fena sonuçlandı...
Yazamam buraya.

"Yazılımına başlatma, git ders çalış" gibi bir olay mı?
Eğer öyleyse o acıyı tek sen yaşamadın, yazmak istedim :(
 
Babama diyorum telefonumun işi bitti bu daha gitmez diyorum yok. Bir telefon gösterdim telefonun fiyatı şu kadara kadar düşsün alırım dedi imkansız o dedim evet imkansızdı da zaten telefon daha pahalı oldu.
Şu anki telefonu elimi ısıtmak için falan kullanıyorum tarayıcıyı açınca bir güzel ısıtıyor. Şarjına deyinmiyeceğim bile.

Bu arada daha iyi davranmalarını istiyorsan bilgisayarı iyi kullanabildiğini kanıtla.
Normal olarak...
Ailene açtığın bu konuyu bi' gösterir misin? Cidden bunu görsünler, birilerinin bilgili olmadan yorum yapmaması lazım.

Güncellemelerin amacı var olan bir programa veya OS'e yeni faydalı özellikler getirmek ve/veya zararlı açıkları kapatmaktır, bunun onu bunu şunu indirmekle ne alakası var? :D

Ailene söyle, bilgisayar kullanıyorlarsa ve içinde Windows 8.1 veya daha güncel bir OS varsa 7'ye veya XP'ye geçsinler. Madem savundukları bu, dediklerini kendileri de yapsınlar ama "bu disk görmüyor, bu kasıyor, bu açılmıyor" laflarını da söylemesinler. :)

Bu son dediğimi cidden yap bu arada, kendileri deneyim etsinler bir şeyi güncellemenin sadece oyunlarla alakalı olmayıp önemli olduğunu.
Son dediğiniz mantıklı.
Ama cihazı çöp edemem :D

Bir gün laptopu hazırda beklet ile 24 aaat açik tutacagım. Sonra kasınca bana sorucaklar. Ben de güncelleyemediğimden derim.
"Yazılımına başlatma, git ders çalış" gibi bir olay mı?
Eğer öyleyse o acıyı tek sen yaşamadın, yazmak istedim :(
Aynen desem ;D
 
Şahsen daha agır yazılım dili bilmedigimi bildikleri için bunu dediler.
Bizimkiler tam tersi. Ikisi de Technopat'in hesaplarini takip ediyor. Bazen haberleri sabah kahvaltida babamdan ogreniyorum. Annem benden daha hizli klavye kullanir bazen. Umarim aileniz bu durumdan geri doner.
Çok iyi.
@F4T1H
 

Geri
Yukarı