Aileniz ile rahatça konuşabiliyor musunuz?

Konuşmayı sevmiyorum, konuşmuyorum genellikle. Bir ara ateist olduğumu bilmeyen babam gusül alıyor musun diye sordu. Ben de, ben biliyorum bunları dedim ve bir daha konusu açılmadı.
 
Cinsellikte olsa, başka şeyde olsa çok rahat konuşuyoruz. Biz de öyle ayıp, şu bu böyle şeyler yok. Annem ile kanka gibiyizdir. Babamı da hiçbir şey ilgilendirmez. Yani hiçbir şeye karışmaz. Hatta Deist olduğumu söylediğimde de bir şey dememişlerdi. Başka ailelere bakıyorum da, acıyorum o ailede ki çocuklara..
 
O zaman şöyle düzelteyim, tam anlatamamışım. Zina diyorlar,karışıyolar başkalarına ahlak bekçiliği yapıyorlar. Ama kendileri de twitterda ahlaksız şeyleri beğeniyorlar. İsteyen istediğini yapsın. Günahı boynuna.
Yani öyle ahlak bekçiliği yapanları takmak hata zaten. Bacağı açık gezen kıza laf atan dayının twitter hesabı ortaya çıkmıştı takip ettiği sayfaları bir görsen 🤣. Herkesin günahı boynuna tabiki ama zinayı yanlış tanımlamışsın onu düzelttim ben. İnsanları ahlaksızlıktan uzaklaştırmak gerek ama bu devirde çok zor malesef.
 
Tek başıma yaşadığım için haftada 1 kez yüz yüze konuşabiliyorum bir de telefon da onun dışında aile de olsa yüz göz ve fazla samimi olmayı sevmem tek tabanca takılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı