C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 5 Eylül 2021 #11 Yazık gerçekten, 18 yaşına kadar bakmak zorundalar ha bakmıyorlar mı? Çok da umurumda. Son düzenleme: 5 Eylül 2021
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 5 Eylül 2021 #12 Böyle bir soru sorulabileceğini zanneden kişi net beyinsel hasarlıdır.
Frzoom Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #13 1Mobile2gam3 dedi: Benim yerime demis biri ama bende deyim eşek kadar olupta ana babanın eline bakmak garip olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben dedim aynen öyle.
1Mobile2gam3 dedi: Benim yerime demis biri ama bende deyim eşek kadar olupta ana babanın eline bakmak garip olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben dedim aynen öyle.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #14 Sonuçta düşünüp taşınıp beni doğurdular. Yük olduğumu zannetmiyorum. Ona göre doğursalarmış beni.
Nailed It Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi. 5 Eylül 2021 #15 Tam tersi, ailem ne zaman bana yük olmayı bıraktı diye sorman lazım. 2 Ay önce bıraktılar bana yük olmayı.
Tam tersi, ailem ne zaman bana yük olmayı bıraktı diye sorman lazım. 2 Ay önce bıraktılar bana yük olmayı.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 5 Eylül 2021 #16 1Mobile2gam3 dedi: Ailenize ne zaman yük olduğunuzun farkına vardınız? Ailenizden kaç yaşınızda para istemeye utanmaya başladınız? Genişletmek için tıkla... İş esnasında onlara yardım ediyorum çünkü esnafız. Bu da düşünmeme engel.
1Mobile2gam3 dedi: Ailenize ne zaman yük olduğunuzun farkına vardınız? Ailenizden kaç yaşınızda para istemeye utanmaya başladınız? Genişletmek için tıkla... İş esnasında onlara yardım ediyorum çünkü esnafız. Bu da düşünmeme engel.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 5 Eylül 2021 #17 Daha yeni babamdan 1 şaplak yiyince.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 5 Eylül 2021 #18 1Mobile2gam3 dedi: Benim yerime demis biri ama bende diyim eşşek kadar olupta ana babanın eline bakmak garip olurdu. Genişletmek için tıkla... 18 Yaşına kadar.
1Mobile2gam3 dedi: Benim yerime demis biri ama bende diyim eşşek kadar olupta ana babanın eline bakmak garip olurdu. Genişletmek için tıkla... 18 Yaşına kadar.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.210 Çözümler 3 5 Eylül 2021 #19 1Mobile2gam3 dedi: Ailenize ne zaman yük olduğunuzun farkına vardınız? Ailenizden kaç yaşınızda para istemeye utanmaya başladınız? Genişletmek için tıkla... 23 yaşındayım hala babamın parasını yerim oğlu değil miyim verecekte böyle şeyler düşünerek kendinizi hiçbir zaman kasmayın para istediğiniz kişi yabancı birisi değil iste vermessede başka bir gün verir.
1Mobile2gam3 dedi: Ailenize ne zaman yük olduğunuzun farkına vardınız? Ailenizden kaç yaşınızda para istemeye utanmaya başladınız? Genişletmek için tıkla... 23 yaşındayım hala babamın parasını yerim oğlu değil miyim verecekte böyle şeyler düşünerek kendinizi hiçbir zaman kasmayın para istediğiniz kişi yabancı birisi değil iste vermessede başka bir gün verir.
1 1Mobile2gam3 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 193 5 Eylül 2021 #20 Trascendentium dedi: Böyle bir soru sorulabileceğini zanneden kişi net beyinsel hasarlıdır. Genişletmek için tıkla... Aynen soruya yönelik cevap veremeyecek kadar beyin hasarlısın.
Trascendentium dedi: Böyle bir soru sorulabileceğini zanneden kişi net beyinsel hasarlıdır. Genişletmek için tıkla... Aynen soruya yönelik cevap veremeyecek kadar beyin hasarlısın.