6 ise derslerini düzeltsin en azından 90 üzeri olsun.
Kendisi çalışkan aslında ama yükseltebilir mi bilmiyorum, ayrıca ailesi not konusunda anlaşma yapmaya (bilgisayar için) uzak sayılır. Görüşünüzü bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim bu arada.6 ise derslerini düzeltsin en azından 90 üzeri olsun.
Çok zor bir şey değil ama arkadaşın okulunda sınavlar biraz zor. Ben bu dönem 96,5 ortalama getirdim (sınavlarımız zor), ama kendime pek yakıştıramadım 99 getirmek istiyorum.Arkadaşa cidden sabır diliyorum 97-98 ortalama istemek nedir ya.
96 getirdin ve yakıstırmıyorsun.... daha mesaj yazma allah aşkınaÇok zor bir şey değil ama arkadaşın okulunda sınavlar biraz zor. Ben bu dönem 96,5 ortalama getirdim (sınavlarımız zor), ama kendime pek yakıştıramadım 99 getirmek istiyorum.
63 ortalaması olan ben.(Ağlıyorum)96 getirdin ve yakıstırmıyorsun.... daha mesaj yazma allah aşkına
Hocam sözlülerim 100, herkese 100 girilen bir okul değil ama derslere çok iyi katılım gösteriyorum. Yoksa yazılılarım o kadar yüksek değil.96 getirdin ve yakıştırmıyorsun.... daha mesaj yazma Allah aşkına.
Eline sağlık, çok iyi yazmışsın, senle aynı düşüncedeyim. Arkadaşlarımın çoğu da bilgisayar toplamayı düşünüyor; birlikte Minecraft PE oynuyorduk şimdi Minecraft Hexkit, GTA SA:MP, CS:GO, ETS2, Fortnite gibi eğlenceli çok oyunculu oyunları oynamayı istiyoruz. Çünkü kışın birbirimizden uzak kalıyoruz, yazın da bisiklet-yüzme-basketbol ile uğrsaşıyoruz ama aşağıya 2'den erken inemiyoruz sıcaktan ötürü. Arkadaşımın en büyük problemi ailesinin harçlıklarına el koyması.Şöyle bir gerçek var, liseye geçince dersleri daha da zorlaşacak, büyüdükçe oyun oynama isteği daha da azalacak zaten çoğumuzda olduğu gibi. O yüzden bence bilgisayar oynamaktan zevk alıyorsa küçük de olsa -ki çocuk küçük değil bence 6. sınıfa gidiyormuş- bilgisayar alması lazım annesi. Ben 4 yaşındayken babam ''şuna şuna tıklıcaksın öyle yarışa giriliyor'' diye ezberletmişti okuma bilmediğim için, ben de kendi başıma nfs underground'da yarışa giriyordum öyle :d Yani şimdi 4 yaşında da bilgisayar oynanmaz be falan demeyin, şimdiki çocukların elindeki tabletlerdeki oyunlardan daha da faydası oldu bana o oyunu oynamamın. Anaokuluna başlarken okumayı yazmayı öğrenmiştim, 2. sınıfta metin2'de çar kasıyorduk xd. Ailem de pek sıkıntı çıkarmıyordu aslında çünkü önce ödevlerimi bitirmemi alışkanlık edinmiştim, zaten babam da her gün ödevlerimi kontrol ederdi. Dışarıda sokaktaki yaramaz çocuklarla haytalık yapacağıma bilgisayar oynamamın daha güvenli olduğunu düşünüyorlardı.
Zaten hep okul birincisi olduğum için oyun oynamam konusunda pek sıkıntı da çekmedim ortaokulda da. Ben, eğer bir çocuğum olursa kesinlikle ona küçük yaşta oyun oynatırım. Oyunların sorun çözme yeteneğini ve hızlı düşünmeyi geliştirdiğini düşünüyorum ben. E tabi ki sabahtan akşama bilgisayarda oturan, sürekli kola cips yiyen ve yağlı elleriyle klavyeye fareye dokunan şişman çocuklar gibi de olsun istemem.
Yani benim şahsi görüşüm, çocuğa kısıtlama getirmek yerine ona yapması gerekenleri öğretmek gerek. Kısıtlama getirmek eninde sonunda o çocuk için daha kötü sonuçlar doğurur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.