Çok sıradan bir soru olsa bile rekabetçi oyunlarda benim için en önemlisi aim çatışmada aimim sakin güzel, sonra bir anda kötüleşiyor. Bu arada poligonda da bayağı atış tesleri yaptığım oluyordu çoğaltmam mı gerek ya da iyi aim almanın çözümlerini yazar mısınız? Ne yazarsanız yazın ona bile razıyım
Sık sık antrenman yapman lazım misal topluluk haritalarındaki aim mapları çok yardımcı oluyor bu konuda. İşe yarıyorlar. Steam'de Aim Lab oyununu indirip de aim kasabilirsin.
Aim zamanla gelişen bir şey bence 115 TL'ye aldığım xotran ile Full setli Amerikalı veletleri kolayca kesebiliyorum daha iyi bir mouse veya mouse pad ile daha hızlı alisabilirsiniz belki.
Çok sıradan bir soru olsa bile rekabetçi oyunlarda benim için en önemlisi aim çatışmada aimim sakin güzel, sonra bir anda kötüleşiyor. Bu arada poligonda da bayağı atış tesleri yaptığım oluyordu çoğaltmam mı gerek ya da iyi aim almanın çözümlerini yazar mısınız? Ne yazarsanız yazın ona bile razıyım