Aim Lab'da gridshot yerine İmmortal Prac for Valorant'ı deneyebilirsiniz hocam gayet yararlı oluyor.Merhaba ben Valorant oyuncusuyum ve demir 3 rankında bir puan kazanıp kaybediyorum. Benim sıkıntım başlıktaki gibi ne kadar antrenman yaparsam yapayım oyunda bu antrenmanları yapamam şimdi bazılarınız.
- Daha çok oyna alışırsın.
Diycek ama ben bu oyunu açık betanın 3. gününden beri her gün oynuyorum.
İnternette birçok video izledim Valorant aim geliştirme, Valorant aim guid, e Valorant aim traning, vb. orada adamlar anlatıyor bende bunları ne diyosalar tekrar ediyorum antrenmanda takır takır yapıyorum vuruyorum ama normal oyuna veya ranked a girince 10dk önce sadece One-tap ve burst çalışıyorum oyunda gene spray yapıyorum veya cros saçma yerlerde oluyor.
Uzun lafın kısası ben bu antrenmanla oyunlarımı nasıl sekronize edeceğim?
//' Antrenman \\
CS:GO'da 20 dk surf.
Aim Lab da gridshot 10-15dk
Poligon alıştırma botu 20dk (onetap burst)
Poligon alıştırma botu flick 10dk (onetap burst)
Poligon alıştırma botu 2'li flick 10dk (onetap burst)
Poligon 50 hedef öldür 2 adım counter strefe yapıp vurma (onetap burst)
Poligon alıştırma botu 180 derece vurma (One-tap burst)
4-5 deathmatch (ama bugün sonuna doğru 10 oluyor)
Anrenman bence tam ayarında yüksek ranklardaki arkadaşlar nasıl bir idman yapıyor öneri filan her şeye açığım.
Kanka dia rankım 3 saat fortnite giriyom sonrada valo girersem direk ranked giriyom bu kadar.Merhaba ben Valorant oyuncusuyum ve demir 3 rankında bir puan kazanıp kaybediyorum. Benim sıkıntım başlıktaki gibi ne kadar antrenman yaparsam yapayım oyunda bu antrenmanları yapamam şimdi bazılarınız.
- Daha çok oyna alışırsın.
Diycek ama ben bu oyunu açık betanın 3. gününden beri her gün oynuyorum.
İnternette birçok video izledim Valorant aim geliştirme, Valorant aim guid, e Valorant aim traning, vb. orada adamlar anlatıyor bende bunları ne diyosalar tekrar ediyorum antrenmanda takır takır yapıyorum vuruyorum ama normal oyuna veya ranked a girince 10dk önce sadece One-tap ve burst çalışıyorum oyunda gene spray yapıyorum veya cros saçma yerlerde oluyor.
Uzun lafın kısası ben bu antrenmanla oyunlarımı nasıl sekronize edeceğim?
//' Antrenman \\
CS:GO'da 20 dk surf.
Aim Lab da gridshot 10-15dk
Poligon alıştırma botu 20dk (onetap burst)
Poligon alıştırma botu flick 10dk (onetap burst)
Poligon alıştırma botu 2'li flick 10dk (onetap burst)
Poligon 50 hedef öldür 2 adım counter strefe yapıp vurma (onetap burst)
Poligon alıştırma botu 180 derece vurma (One-tap burst)
4-5 deathmatch (ama bugün sonuna doğru 10 oluyor)
Anrenman bence tam ayarında yüksek ranklardaki arkadaşlar nasıl bir idman yapıyor öneri filan her şeye açığım.
+1Hocam bu kadar çalışıp demir 3 rankında iseniz boş verin zaman kaybetmeyin.
Hocam takım eskikliğinden de olabilir hemen adam beceriksiz vs. demeyelim lütfen.Hocam bu kadar çalışıp demir 3 rankında iseniz boş verin zaman kaybetmeyin.
Hocam takım eskikliğinden de olabilir hemen adam beceriksiz vs. demeyelim lütfen.
Hocam takım eskikliğinden de olabilir hemen adam beceriksiz vs. demeyelim lütfen.
yorumun için teşekkürler, ama işte bende bişiler değissin diye uğraşıyomHocam bu kadar çalışıp demir 3 rankında iseniz boş verin zaman kaybetmeyin.
Aimi olan her türlü çıkar.Hocam takım eskikliğinden de olabilir hemen adam beceriksiz vs. demeyelim lütfen.
ben bu kadar antrenman yapıyorum hala bu ligdeyim demiyorum ben çalıştığımı uygulayamadığım için o ligdeyim tabi ististanlar illaki olur afk denk gelir toxic olur işte sadece kil almaya oynayan olur ama ististanalr kaideyi bozmazKanka dediğin mantıklı fakat şöyle düşün adam immortal seviyesinde oynuyor demir adamlara karşı bir W bir l alabilir mi? Adamın kötü oynadığını düşünüyorum 6-7 tane yaptığı antrenmanı saymış günlük fakat demir 3.