Air Jordan 1 Low SE alınır mı?

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Ayakkabı fiyatları öyle bir noktaya gelmiş ki artık çakma ayakkabı almak daha mantıklı geliyor. Bundan 1-2 yıl önce 7000 TL'ye resellden artık satışı olmayan beğendiğim bir ayakkabı almıştım, normal Jordan 1'ler 4000 TL civarıydı bayağıdır ayakkabı almıyordum tekrar bir ayakkabı bakayım dedim, şu an uygun fiyatlı bir aj 7-8K'den başlıyor. Bir Jordan 4 alayım deseniz 9-10k çok zengin değilse bu saaten sonra orijinal ayakkabı giyen görebileceğimi sanmıyorum. Bir ayakkabı beğendim 7400 TL alasım var ama o kadar elim gitmiyor ki tam ödeme ekranında 7500 TL'nin ne kadar büyük bir para olduğu ve alacağım şeyin bir ayakkabı olduğunu hatırlıyorum.

Sizce bir ayakkabıya bu parayı vermek mantıklı mı? Alınır mı?

Hocam sonuçta giydikçe eskiyecek. Çakma ayakkabı almayı önermem sağlık açısından ama bu kadar paraya da yazık işin açığı. Daha uygun fiyatlı orijinal modellere yönelmek en mantıklısı. Ya da indirim bekleyeceksiniz. Örneğin ben geçen sene Nike Invincible Run 3'ü 4000'e almıştım piyasa fiyatından %40 ucuza neredeyse. Ama 4000-5000 TL üstü vermek mantıklı değil bence.

Ne zaman çakma ayakkabı alsam pişman oluyorum, ben de 10 gün önce vapormax 2023 fk aldım Sneaks Up'tan içim acıdı parayı verirken ama 3 sene giyerim ben bunu :D

Nike outletlerde 4kya bulunabiliyordu İstanbul tarafında.

Hocam sonuçta giydikçe eskiyecek. Çakma ayakkabı almayı önermem sağlık açısından ama bu kadar paraya da yazık işin açığı. Daha uygun fiyatlı orijinal modellere yönelmek en mantıklısı. Ya da indirim bekleyeceksiniz. Örneğin ben geçen sene Nike Invincible Run 3'ü 4000'e almıştım piyasa fiyatından %40 ucuza neredeyse. Ama 4000-5000 TL üstü vermek mantıklı değil bence.
orası öyle hocam bende ayakkabıda çakmaya çok karşıydım hem sağlık hem hobi olarak baktığım için ama fiyatlar öyle bir noktaya gelmiş ki bende orjinal aj 1 high var ayakkabının teknolojisi o kadar eski ki tabanı zaten taştan farksız tüm gün giyince ayak ağrısı çekiyorsun çakmadan pek farkı yok :D 8k verip ayak ağrısı çekeceğine 1k verip çekmek daha mantıklı gelmeye başladı gerçekten :D tabi hala çakma alacağımı sanmıyorum güvendiğim bir yer olsa belki alırdım ama o riske değmez artık ayakkabı hobisi yalan oldu benim ve Türkiye için diyebiliriz.

Nike outletlerde 4kya bulunabiliyordu İstanbul tarafında.

Telegram'larda resellden falan da buluna biliyor ama hem uğraşmak lazım hem de istediğin ayakkabıyı değil bulduğun ayakkabıyı giyiyorsun artık :D bir ayakkabı beğenince bakmakla yetinebiliyoruz sadece.

orası öyle hocam bende ayakkabıda çakmaya çok karşıydım hem sağlık hem hobi olarak baktığım için ama fiyatlar öyle bir noktaya gelmiş ki bende orjinal aj 1 high var ayakkabının teknolojisi o kadar eski ki tabanı zaten taştan farksız tüm gün giyince ayak ağrısı çekiyorsun çakmadan pek farkı yok :D 8k verip ayak ağrısı çekeceğine 1k verip çekmek daha mantıklı gelmeye başladı gerçekten :D tabi hala çakma alacağımı sanmıyorum güvendiğim bir yer olsa belki alırdım ama o riske değmez artık ayakkabı hobisi yalan oldu benim ve Türkiye için diyebiliriz.
Maalesef hocam bu ekonomiyle beraber hobilerimiz de yalan oluyor. Elden de pek bir şey gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı